2020-08-10 23:12

J.E. DE LA BAKU. Daniela Hondiu a cucerit medalia de bronz la sambo

 |  18:52
J.E. DE LA BAKU. Daniela Hondiu a cucerit medalia de bronz la sambo

Florentin Dincă

Daniela Hondiu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 60 kg, la sambo, o disciplină a artelor marţiale, la Jocurile Europene de la Baku. Românca a dispus în meciul decisiv de iberica Yaiza Jimenez Lopez. Este a şasea medalie obţinută de delegaţia României prezentă la competiţia din Azerbaidjan.

Hondiu (25 ani), legitimată la CS Farul Constanța, a cucerit anul trecut medalia de bronz la Europenele de la București și aurul la Mondialele de la Tokyo. La Baku, Hondiu a trecut în sferturi de Kahal Shafrir (Israel) şi a fost învinsă în semifinale de Kalina Stefanova (Bulgaria), dar a câștigat meciul pentru bronz cu Jimenez Lopez.

Din păcate, alți doi tricolori au ratat șansa de a cuceri o medalie de bronz la sambo, Codrina Ionescu (cat. 52 kg) și Orlando Gruia (cat. 57 kg).  

Bilanțul delegației României a ajuns la șase medalii, trei de argint și trei de bronz. Andreea Iridon a cucerit o medalie de argint la bârnă și una de bronz la paralele, Roxana Borha și Elena Meroniac au luat argintul la kaiac dublu — 500 m, Marius Berbecar a cucerit bronzul la paralele, iar a treia medalie de argint a fost adusă de grupul Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocșer și Lucian Săvulescu, pentru ca Daniela Hondiu să ia bronzul la sambo (cat. 60 kg).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE