2020-08-10 22:26

JUDO: Monica Ungureanu, medalie de aur la Tbilisi

 |  15:57
JUDO: Monica Ungureanu, medalie de aur la Tbilisi

Monica Ungureanu a obţinut, vineri, medalia de aur, la categoria 48 de kilograme, la Grand Prix de la Tbilisi. Judoka a câştigat grupa B a categoriei, după victorii cu Sol Mi Kim (Coreea de Nord) şi Valentina Moscatt (Italia.

Ea a trecut în semifinale a trecut de rusoaica Irina Dolgova iar în ultimul act, Monica Ungureanu a învins-o pe Taciana Lima (Guineea Bisau) şi a intrat în posedia medaliei de aur la categoria 48 de kilograme.

La aceeaşi categorie, în grupa D, Violeta Dumitru a fost eliminată în turul II chiar de Taciana Lima.

De asemenea, la 52 de kilograme, Larisa Florian a pierdut în primul tur al grupei C, cu Mi-Ri Kim (Coreea de Sud), iar la 57 de kilograme, Loredana Ohâi a fost eliminată în turul II al grupei D de Sappho Coban (Germania), în timp ce Corina Căprioriu a ajuns până în recalificări, dar a cedat în lupta cu Miryam Roper (Germania). Anterior, în grupa A, Căprioriu obţinuse o singură victorie, cu Anna Kaziulina (Kazahstan).

La Grand Prix Tbilisi, medalia de aur este recompensată cu 3.000 de dolari, cea de argint cu 2.000 de dolari, iar cele două de bronz pentru fiecare categorie cu câte 1.000 de dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE