2020-07-07 10:19

“Kickboxul e mai popular decât în Olanda”

 |  18:18
“Kickboxul e mai popular decât în Olanda”

Model şi specialist în finanţe, triplul campion mondial Remy Bonjasky va sosi din nou în România după ce a mai fost prezent şi în vara lui 2012, atunci când a creat isterie la Craiova, fiind aclamat la scenă deschisă de peste 15.000 de spectatori. Cel poreclit “Gentlemanul zburător” va fi prezent vineri seară, de la ora 22.30, la Mamaia Music Awards, alături de sportivii care luptă în gala Superkombat, pentru prezentarea oficială a evenimentului.

Într-un interviu acordat în trecut ziarului PUTEREA, Bonjasky se arăta impresionat de amploarea pe care Superkombat a luat-o la nivel internaţional, considerând-o promoţia care oferă şansa tinerilor şi totodată cea care asigură viitorul acestui sport. ”Toţi îi cunosc pe sportivii din Superkombat. Am rămas impresionat. Ar trebui să ne bucurăm că Eduard Irimia a reuşit să creeze în România aceste evenimente cunoscute la nivel mondial. La gala de de la Craiova au fost aproape 15.000 de spectatori. A fost ceva incredibil. Meciurile nu au fost la cel mai înalt nivel, asta şi pentru că a fost o gală de selecţie”, spunea Bonjasky după gala Bodyguardul organizată pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie.

Deşi provine din Olanda, patria kickboxului, surinamezul recunoaşte faptul că Irimia a găsit reţeta pentru a duce acest sport în secţiunea “main-stream”. “Da, ca nivel sportiv, la noi sunt cei mai buni luptători din lume, dar dacă vorbim strict despre entuziasmul fanilor, atunci e clar că România a depăşit Olanda. Fără nici un dubiu”, a mai afirmat starul în vârstă de 38 de ani.

Cadouri de lux

Unul dintre designerii cu cea mai mare ascensiunea pe piaţa de îmbrăcăminte de lux pentru bărbaţi, Cristian Ion, îi va face pe comandă un costum fostului campion mondial. “Cu siguranţă, dacă nu ar fi făcut carieră în sport, atunci ar fi devenit o adevărată vedetă în modelling”, a spus omul care conduce destinele Black Tie. De asemenea, Bogdan Popovici a anunţat că îi va oferi lui Bonjasky o ediţie de lux a ceasurilor Superkombat imediat după finalul galei de la Constanţa.

“Îl plac pe Cătălin!  E un luptător foarte bun. Acum câţiva ani l-am văzut într-un meci cu Stefan Leko. Se bătea ca într-un bar. Dar acum... acum e altceva. A crescut foarte mult. A făcut un progres extraordinar în aceşti ani, apreciez mult.”

Fetele se vor alătura echipei Sexy-Kombat. Miss Baywatch va încinge ringul din Sala Sporturilor

Juriul a decis câştigătoarea concursului Miss Baywatch, format din Erika Eleniak, doctorul Kasem, Dana Săvuică, Eduard Irimia şi Marian Dumitru, organizat săptămâna trecută la Mamaia. Acum, o parte dintre fetele care au defilat în celebrele costume roşii din serial vor prezenta rundele la gale Superkombat din Sala Sporturilor. “Sunt foarte atletice, mi-au plăcut toate, doar că a trebuit să alegem o câştigătoare. Dacă vor fi la gală, atunci vor atrage toate privirile, asta e sigur”, a spus Eleniak, cea care a interpretat-o pe Shauni McClain în “Baywatch”.

Colosseum la Constanţa

Cătălin Moroşanu va fi vedeta galei Superkombat Constanţa, al treilea eveniment din acest an organizat de Eduard Irimia la malul mării pentru promovarea internaţională a litoralului românesc. „Moartea din Carpaţi” îl va înfrunta pe grecul Giannis „Hercule” Stoforidis, omul care a ajuns anul trecut până în finala circuitului Superkombat după ce a fost descoperit la o selecţie organizată în Atena. În total, 16 luptători din 5 ţări sunt anunţaţi în programul evenimentului transmis în direct în 90 de ţări de pe 5 continente.

Programul complet al galei Superkombat World Grand Prix Constanţa:

Ora de start, 21.00:

UNDERCARD (3 x 2 minute)

Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg) Dorin Stan (România) vs Alin Mincu (România)

Main card (3 x 3 minute)

1. Super Fight – Categoria supermijlocie (-77 kg) Roman Palamar (Ucraina) vs Alex Filip (România)

2. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg) Alexandru Popescu (România) vs Claudiu Bădoi (România)

3. Super fight – Categoria mijlocie (-71 kg) Mădălin Crăciunică (România) vs Amansio Paraschiv (România)

4. Meci eliminatoriu – Categoria mijlocie (-71 kg) Cenik Cankurtaranoglu (Turcia) vs Cristian Milea (România)

5. Super Fight – Categoria Super Cruiserweight (-95 kg) Anastasios Karagiannidis (Grecia) vs Vlad Grigore (România)

6. Super Fight – Categoria Super Cruiserweight (-95 kg) Nikolaj Falin (Germania) vs Sebastian Ciobanu (România)

7. Super Fight – Categoria grea (+96 kg) Giannis Stoforidis (Grecia) vs Cătălin Moroşanu (România)

Biletele costă 30 de lei

Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, programată să înceapă de la ora 21.00, costă 30 de lei şi sunt deja la vânzare, putând fi achiziţionate de la toate magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Domo din toată ţara, dar şi direct de la Sala Sporturilor, până în seara evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-31

Mai multe imagini:
“Kickboxul e mai popular decât în Olanda”
zoom
“Kickboxul e mai popular decât în Olanda”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE