2019-11-14 11:43

Moroşanu, scandalizat de decizia arbitrilor. “Moartea din Carpaţi” a fost învins la decizie de Daniel Sam în gala din Puerto Rico

 |  16:00
Moroşanu, scandalizat de decizia arbitrilor. “Moartea din Carpaţi” a fost învins la decizie de Daniel Sam în gala din Puerto Rico

Cătălin Moroşanu este foc şi pară, după eşecul, la decizie, în faţa colosului englez Daniel Sam, în gala de sâmbătă noapte din Puerto Rico. Competiţia s-a desfăşurat sub jurisdicţia Comisiei Atletice din USA, care a şi dat arbitrii judecători ai meciurilor. Chiar dacă a punctat mai mult, luptătorul român a fost declarat învins de către doi dintre cei trei arbitri.

Vizibil marcat fizic şi psihic de înfrângere, Cătălin Moroşanu a avut totuşi puterea să trimită ieri dimineaţă un mesaj fanilor, în care le mulţumeşte pentru susţinere, dar totuşi nu-şi poate scoate din cap decizia luată de arbitri în meciul cu Daniel Sam.

"Vă mulţumesc frumos pentru susţinere, a contat foarte mult că m-aţi susţinut din România. Sunt foarte supărat şi mâhnit pe decizia arbitrilor. Mă aşteptam să câştig meciul ori măcar la un extraround. A fost o comisie de arbitri care a văzut altfel meciul. Oricum, asta e viaţa. Pierdem sau câştigăm, mergem înainte! Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, eu datorită voua exist. Vă mulţumesc încă o dată, mergem înainte. Ca să nu mai fie probleme, pe următorul adversar îl voi face KO", a spus Cătalin Moroşanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE