2020-08-04 15:25

Promoţia Superkombat revine în Bucureşti pe 23 mai la Sala Polivalentă

 |  18:10
Promoţia Superkombat revine în Bucureşti pe 23 mai la Sala Polivalentă

Florentin Dincă

Bucureştiul va fi pe 23 mai Capitala promoţiei Superkombat, care revine la Sala Polivalentă cu un spectacol de senzaţie, transmis în direct în 90 de ţări. De pe fight-cardul supergalei nu vor lipsi fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, dar şi Amansio Paraschiv. Important de ţinut minte, o parte însemnată din încasările de pe biletele de intrare va fi donată copiilor bolnavi de cancer şi la orfelinate.

Luptători de pe trei continente vor participa la gala de la Polivanetă care va programa un maraton de meciuri profesioniste. “Practic, vor avea loc două evenimente într-unul singur. Prima parte va fi dedicată celor mai buni luptători români din noua generaţie, iar în partea a doua vom avea sportivi consacraţi la nivel internaţional. Totodată, pot anunţa faptul că am semnat un parteneriat cu fundaţia Fight for Life, dar avem sprijinul şi al Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact şi în special al Alteţelor Sale Prinţul Paul şi a Prinţesei Lia a României, astfel că o parte din încasări va ajunge la copiii bolnavi de cancer şi la orfelinate”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

“Mă bucur că pot lupta din nou acasă, la Bucureşti, după foarte mult timp. Sincer să fiu, voi avea şi mari emoţii fiindcă în tribune va fi toată familia, care vrea să ne vadă pe mine şi pe fratele meu, dar sunt convins că tricolorul va flutura şi de această dată învingător. În plus, vom lupta şi pentru o cauză nobilă, aşa că motivaţia este mult mai mare », a spus şi campionul mondial Superkombat. Andrei Stoica.

Ciobanul revine

Deţinătorul centurii mondiale “New Heroes”, ploieşteanul Amansio Paraschiv, noul star al diviziei uşoare Cristi Spetcu, Ciprian Şchiopu, Cristian Ristea, dar şi una dintre cele mai spectaculoase apariţii din ringul Superkombat, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase, se vor afla printre românii care vor lupta în gala de la Sala Polivalentă.

Selecţie

În prima parte a evenimentului, cei mai buni luptători din ţară, reprezentând toate ramurile sporturilor de contact, printre care MMA, kempo, kyokushin sau box, vor lupta pentru a câştiga un loc în elita Superkombat. Astfel, Cristian Milea, Mădălin Crăciunică, Mirel Iacob, Cosmin Ionescu, Adrian Giurgiu, Claudiu Bădoi, Andrei Ostrovanu, Ionuţ Stanciu, Costin Mincu, dar şi absolventa de teologie şi totodată campioana mondială la kempo Cristiana Stancu sunt gata să bifeze un nou eveniment spectaculos.

Bilete promoţionale

Biletele pentru Superkombat World Grand Prix vor avea un preţ promoţional, cuprins între 20 şi 30 de lei. Ele vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare în reţeaua eventim.ro, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, dar şi la casele Sălii Polivalente. Gala programată să înceapă de la ora 20.00 va fi transmisă în direct de Sport.ro în România şi de Eurosport la nivel internaţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE