2020-08-10 23:01

Promoţia Superkombat revine la Bucureşti. Gala va avea loc la Romexpo, pe 7 mai

 |  15:57
Promoţia Superkombat revine la Bucureşti. Gala va avea loc la Romexpo, pe 7 mai

Promoţia internaţională Superkombat condusă de Eduard Irimia revine la Bucureşti. Pe 7 mai, în pavilioanele C4 şi C5 de la Romexpo, va fi organizată o gală care cuprinde 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din 10 ţări. Evenimentul va cuprinde în premieră o tematică expo la nivel mondial şi totodată lansarea Academiei Superkombat. Printre invitaţii de marcă ai galei din Capitală se va număra şi legendarul luptător olandez Remy Bonjasky, dar şi un star de la Hollywood, al cărui nume va fi anunţat oficial în perioada următoare.

În main-eventul galei de la Romexpo vor lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, şi brazilianul Cesar Almeida. Luptătorii români care şi-au confirmat prezenţa la evenimentul din 7 mai sunt Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmâncă, Cristi Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim. “Am selectat cei mai buni noi eroi din România pentru a-şi da examenul în această gală. Probabil cel puţin 2-3 dintre ei vor ajunge în perioada următoare în Top 10 la nivel mondial”, a declarat Eduard Irimia. Începand cu ora 20:00, locaţia se va transforma în producţia internaţională Superkombat cu expunere live prin intermediul Eurosport la nivel mondial în 95 de ţări, în Romania evenimentul urmând să fie transmis în direct de Sport.ro şi în reluare de Pro TV, imediat după miezul nopţii.

Promotorul Superkombat a dezvăluit că pe 6 mai vor fi avea loc şi evenimente conexe pentru cei care vor să intre în lumea Superkombat, astfel că vor avea loc selecţii pentru sportivi, licenţiere internaţională pentru antrenori, cluburi, arbitri, manageri şi promotori: „Avem deja colaborare cu cele mai importante federaţii de profil cu ajutorul cărora avem acces la logistica din întreaga lume şi tocmai de aceea acum am decis să ne extindem aria şi să completăm echipa. Inclusiv în România căutăm organizatori locali şi manageri pentru a dezvolta fenomenul pe plan intern”.

Expo Superkombat

Sub denumirea de Superkombat Expo, practicanţii, dar şi fanii sporturilor de contact, pot vizita în ziua galei, în intervalul 10:00-20:00, Pavilioanele C4 şi C5 din cadrul Romexpo, acolo unde vor putea descoperi ultimele tehnologii de cercetare în sport, echipamente sportive cu branduri din întreaga lume, dar şi noutăţi despre nutriţie şi lifestyle. Printre expozanţi se va numără şi Cătălin Moroşanu, cu noua sa linie de echipament.

Academia îşi deschide porţile

De asemenea, de luna viitoare, Eduard Irimia va organiza un tur de selecţii în România, prin intermediul Academiei Superkombat, concept care va avea baza la Bucureşti şi le va oferi şansa sportivilor de perspectivă de a se pregăti fără niciun cost alături de cei mai buni antrenori internaţionali. "Avem pregătită deja sala, are 1.200 de metri pătraţi pe 3 nivele, iar aici vor veni sportivi selectaţi din toată lumea, urmând să le asigurăm toate condiţiile pentru a evolua în galele mari", a precizat Irimia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE