2020-08-10 21:32

RECORD. Cezar Gheorghe, cel mai cunoscut arbitru de ring din România, la meciul televizat cu numărul 1.000

 |  17:20
RECORD. Cezar Gheorghe, cel mai cunoscut arbitru de ring din România, la meciul televizat cu numărul 1.000

La 12 ani de la debutul său ca arbitru profesionist, Cezar Gheorghe, omul pe care îl vedem în centrul ringului la cele mai importante lupte din Superkombat, va bifa în următoarea gală, organizată de Eduard Irimia şi transmisă în direct pe Eurosport pe 25 iunie, meciul său televizat cu numărul 1.000, un adevărat record la nivel mondial.

Fost practicant de box, kickbox şi taekwondo, Cezar Gheorghe şi-a făcut debutul în 2004, într-o gală Local Kombat la Bucureşti, iar meciul său televizat cu numărul 999 a fost tot în Capitală, la începutul acestei luni, când a condus confruntarea de titlul mondial dintre  brazilianul Cesar Almeida şi spaniolul Moises Baute. În total, ca şi dueluri pe reguli K-1 arbitrate în toată cariera, românul a ajuns la peste 1.200, însă luna viitoare va atinge cota 1.000 în ceea ce le priveşte pe cele transmise la televizor.

Acesta se poate lăuda în prezent cu alte două premiere, primul arbitru român din kickbox care a condus meciuri în direct pe Eurosport şi totodată primul conaţional din toate sporturile de contact care a urcat în ring în America.

De-a lungul acestei perioade, a arbitrat cu brio confruntări în care au fost implicate legende precum Ray Sefo, Alexey Ignashov, Stefan Leko sau Mighty Mo, impresionându-i pe japonezi cu mobilitatea sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-24



Parerea ta...

MIHAIL BURA
24 Mai 2016

Respect
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE