2020-07-04 00:20

SUPERKOMBAT. Revenire de senzaţie pentru Cătălin Moroşanu. Vezi cu cine se bate pe 2 august

 |  18:25
SUPERKOMBAT. Revenire de senzaţie pentru Cătălin Moroşanu. Vezi cu cine se bate pe 2 august

Singurul luptător politician din România, Cătălin Moroşanu, se întoarc în ring la începutul lunii viitor, în cel de-al patrulea World Grand Prix al anului, iar adversar îi va fi Giannis Stoforidis. Grecul este poreclit Hercule datorită forţei pe care o imprimă loviturilor sale, putând să-şi trimită oponenţii la podea cu mare lejeritate. Descoperit anul trecut la selecţiile Superkombat din Grecia, Stoforidis a reuşit să îşi croiască drum până în finală, iar acum ameninţă supremaţia lui Moroşanu, neînvins în circuitul european de 12 meciuri.

În vârstă de 25 de ani, Stoforidis este încrezător în şansele sale de reuşită, transmiţându-i lui Moroşanu că pe 2 august va fi un adevărat război în ring. “La ultima mea luptă în Superkombat am pierdut fiindcă aveam o accidentare la mână şi nu am putut continua, aşa că sunt însetat să îmi iau revanşa. Moroşanu, teme-te! Hercule vine la război”, a anunţat Stoforidis.

Duelul dintre Moroşanu şi Stoforidis de pe 2 august va fi main-eventul galei Superkombat World Grand Prix IV, transmisă în direct la nivel global în 90 de ţări de pe 5 continente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE