2020-07-15 15:51

Superkombat revine în România pe 7 martie cu o gală de senzaţie la Ploieşti

 |  18:44
Superkombat revine în România pe 7 martie cu o gală de senzaţie la Ploieşti

Florentin Dincă

Superkombat revine în România cu o gală eveniment organizată pe 7 martie la Ploieşti, în Sala Olimpia. “Greul” Benjamin Adegbuyi şi fraţii Bogdan şi Andrei Stoica vor fi protagoniştii unor super-fight-uri internaţionale, într-un mega-eveniment care va aduna la un loc cei mai buni luptători din România.

Promotorul Eduard Irimia dezvăluie că a selectat opt dintre cei mai buni grei din lume pentru eveniment de clasă din Sala Olimpia. “Cu siguranţă, cel mai bine cotaţi sportivi români vor fi prezenţi, cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care se află în junglă pentru un reality show. O nouă generaţie internaţională de grei va fi adusă în premieră la Ploieşti, va fi o adevărată confruntare a noilor eroi. În plus, venim cu o premieră, meciuri de MMA, dar şi cu o cofruntare între fete pentru a condimenta gala”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Superkombat revine în România pe 7 martie cu o gală de senzaţie la Ploieşti
zoom
Pe lângă meciurile internaţionale pe reguli de K-1 şi confruntările de MMA, va avea loc şi un meci între fete. În total, sportivi din 12 ţări vor participa la evenimentul transmis în direct pe 5 continente. După ce în a doua parte a anului trecut, promoţia condusă de Eduard Irimia a pus în scenă evenimente în Olanda, Elveţia şi Olanda, Superkombat revine cu această ocazie în România cu super-gala de la Ploieşti, acolo unde noua senzaţie a categoriei grea în kickboxul mondial, Benjamin Adegbuyi, neînvins de doi ani şi jumătate, va fi capul de afiş, alături de fraţii Bogdan şi Andrei Stoica.

Nu mai puţin de 14 meciuri vor avea loc în cadrul galei de la Ploieşti, dintre care două pe reguli de MMA şi unul între fete pe reguli K-1. Printre sportivii românii confirmaţi se numără Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Cătălin Căşaru, Alex Filip, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase şi Cristiana Stancu. Printre greii internaţionali selectaţi pentru Ploieşti se numără polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii – 4 înfrângeri), D’Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii – 2 înfrângeri) din Curacao şi albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii – 7 înfrângeri), programul complet al galei urmând să fie dezvăluit în cursul săptămânii viitoare.

Superkombat revine în România pe 7 martie cu o gală de senzaţie la Ploieşti
zoom
“Lupul” Amansio Paraschiv luptă pentru titlul mondial

Câştigător recent al unui turneu în China, Amansio Paraschiv, ploieştean la origini, se va bate pentru titlul mondial Superkombat New Heroes, în faţa albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), într-o confruntare care va unifica ambele centuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE