2020-08-03 15:35

Unul dintre cei mai importanţi antrenori de K-1 din Olanda va preda la Academia Superkombat

 |  22:29
Unul dintre cei mai importanţi antrenori de K-1 din Olanda va preda la Academia Superkombat

Celebru după ce a stat în colţul unora dintre cei mai mari luptători de K-1 din patria kickboxului Olanda, Milton Felter se va afla la sfârşitul acestei săptămâni la Bucureşti pentru a organiza sâmbătă un seminar la Academia Superkombat, lansată luna trecută în prezenţa lui Remy Bonjasky.

Originar din Surinam, Felter a fost una dintre cele mai mari speranţe ale kickboxului olandez la începutul anilor 90 la categoria grea, însă o accidentare la ochi l-a obligat să renunţe la cariera de luptător, astfel că s-a concentrat spre antrenorat şi management. Printre cei cu care antrenorul olandez a avut contract se numără Jerome Le Banner şi Ernesto Hoost. Acesta a înfiinţat Slamm!!, în prezent una dintre cele mai importante săli de arte marţiale din Olanda.

De asemenea, în ultimii ani, acesta a devenit cunoscut şi publicului din România datorită faptului că o parte dintre elevii săi au participat la galele Superkombat organizate de Eduard Irimia. Printre cei mai cunoscuţi oameni din Superkombat care s-au aflat sub bagheta sa se numără Ismael Londt, vicecampion mondial Superkombat în două rânduri şi totodată finalist al circuitului K-1, şi Redouan Cairo, finalist Superkombat în 2014.

Seminarul care va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Academia Superkombat de pe Şoseaua Pantelimon, nr 300, din Capitală, şi va dura aproximativ două ore. În acest interval, Milton Felter va dezvălui o parte dintre secretele şcolii olandeze, de la tehnică de braţe şi picioare, până la pregătirea psihică a unui meci şi situaţia de luptă. "Sunt bineveniţi atât începătorii, cât şi sportivii care au deja meciuri în palmares, iar pregătirea o vom face în funcţie de experienţa fiecăruia", a explicat reputatul antrenor olandez, care va fi însoţit şi de luptătorul D'Angelo Marshall, venit special la Bucureşti pentru a se antrena. Înscrierile se pot face online printr-un e-mail la office@superkombat.com

Promotorul Eduard Irimia a dezvăluit că în perioada următoare vor veni şi alţi antrenori cunoscuţi pentru a susţine stagii şi seminarii la Academia Superkombat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE