2020-07-05 17:33

Urmaşii lui Decebal cuceresc Italia. Planul lui Moroşanu de la marea finală Superkombat de la Monza

 |  21:01
Urmaşii lui Decebal cuceresc Italia. Planul lui Moroşanu de la marea finală Superkombat de la Monza

La aproape 2.000 de ani după ce trupele romane au invadat Dacia, a venit rândul urmaşilor lui Decebal să plece la război. Legiunea tricoloră condusă de Cătălin Moroşanu va da bătălia finală pe 22 noiembrie, la Arena Palaiper din Monza. Dacă la prima confruntare daco-romană, aceştia din urmă au avut de câştigat, acum Moroşanu, fraţii Stoica şi restul sunt decişi să se întoarcă victorioşi la Bucureşti. Marea finală Superkombat din templul Formulei 1 din Italia va fi transmisă în direct în 90 de ţări.

După ce a organizat ultimele două gale Superkombat în Olanda, respectiv Elveţia, promotorul Eduard Irimia a adus Superkombat în ţara unde există cea mai mare comunitate de români din Europa. „Audienţa în Italia este foarte mare datorită românilor de aici, aşa că mă bucur enorm că am putut aduce finala în premieră la Monza. Cu siguranţă, tricolorul va fi omniprezent în tribune, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi la Geneva. Sunt mândru că, în calitate de preşedinte al unei promoţii născute în România, putem fi un ambasador pentru ţara noastră, iar dacă tot vom avea gala într-un oraş faimos pentru Formula 1, pot spune că vom tura la maxim motoarele pentru acest final de an”, a declarat preşedintele Eduard Irimia.

Cel mai popular luptător autohton, Cătălin Moroşanu, calificat la Monza graţie succesului obţinut în Olanda, îl va înfrunta pe „Monstrul” din Bellator, Ron Sparks, un colos de 1,93 metri şi 125 de kilograme în meciul cap de afiş al evenimentului. „Sunt moldovean, crezi că mă sperie un monstru aşa uşor!? Să vezi ce bătaie îi dau de se întoarce plângând în America”, a spus Moroşanu, care până în prezent i-a învins pe toţi americanii întâlniţi de-a lungul timpului. Tot împotriva unui luptător din SUA va lupta şi campionul Superkombat, Andrei Stoica, acesta urmând să dea piept cu specialistul în arte marţiale mixte Emilio Vallecillo, neînvins până acum în cuşca de peste Ocean.

Şi fratele mai mic al lui Andrei Stoica, „Băiatul Rău” Bogdan va fi prezent la Monza, iar în cazul în care îl va învinge pe românul ce reprezintă Italia, Alexandru Negrea, are şansa de a se califica în marea finală. Dacă unul dintre câştigătorii din semifinale se va accidenta, atunci învingătorul dintre Stoica şi Negrea va lupta în meciul cu titlul mondial pe masă.

Programul complet al cardului principal din finala Superkombat 2014:

1. Turneul final - Semifinala 1 - Categoria semigrea (-86 kg)

Aristote Quitusisa (Franţa) vs Dawid Kasperski (Polonia)

2. Turneul final - Semifinala 2 - Categoria semigrea (-86 kg)

Micky Terrill (Marea Britanie) vs Jorge Loren (Spania)

3. Turneul final - Meci de rezervă - Categoria semigrea (-86 kg)

Alexandru Negrea (Italia) vs Bogdan Stoica (România)

4. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)

Ricardo Lecca (Italia) vs Amansio Paraschiv (România)

5. Super Fight - Categoria semigrea (- 81 kg)

Errol Konning (Surinam) vs Giuseppe de Domenico (Italia)

6. Meci pentru unificarea centurilor WKA şi Superkombat New Heroes - Categoria mijlocie (- 71 kg)

Julian Imeri (Albania) vs Cedric Manhoef (Surinam)

7. Super Fight - Categoria super cruiser (-95 kg)

Emilio Vallecillo (SUA) vs Andrei Stoica (România)

8. Super Fight - Heavyweight bout (+ 96 g)

Ron Sparks (SUA) vs Cătălin Moroşanu (România)

9. Turneul final - Finala - Categoria semigrea (-86 kg)

Câştigător semifinala 1 vs Câştigător semifinala 2

Hobie din „Baywatch” vrea să lupte în Superkombat

Urmaşii lui Decebal cuceresc Italia. Planul lui Moroşanu de la marea finală Superkombat de la Monza
zoom

Actorul american Jeremy Jackson, cunoscut după ce l-a interpretat pe Hobie Buchannon în „Baywatch”, va sosi joi la Bucureşti şi urmează să fie prezentat ca prima vedetă care a decis să se alăture proiectului „Celebrity Fights” lansat de Eduard Irimia. Devenit un adevărat sex-simbol peste Ocean, Jackson este considerat unul dintre cele mai controversate personaje de la Hollywood. Acesta şi-a creat un nume de băiat rău în showbizul american. După ce în 2011 a fost vedeta unui reality show despre reabilitare şi ulterior l-a făcut KO pe raperul Coolio într-un meci demonstrativ, vedeta din „Baywatch” a fost în centrul atenţiei în urmă cu câteva luni după ce s-a luat la bătaie cu fratele lui Paris Hilton.

Acum, actorul în vârstă de 34 de ani este decis să intre oficial în lumea sporturilor de contact, anunţând că vrea să lupte în meciurile demonstrative dintre vedete pe care Superkombat le pregăteşte pentru sezonul 2015. „Sunt antrenat, aşa că nu am probleme, mă voi antrena în aceste zile şi alături de fraţii Stoica. Dacă meciul va avea loc la Bucureşti, atunci aş vrea să mă bat cu un actor român”, a spus Jackson.

Joi de la ora 18.30, la invitaţia Luxury Events, Jeremy Jackson va susţine o conferinţă de presă la restaurantul Cocoşu Roşu din Bucureşti, deoarece şi-a dorit să cunoască bucătăria românească, locaţia fiindu-i recomandată de starul din filmele de groază „Saw”, Costas Mandylor. În cadrul evenimentului, actorul va vorbi despre experienţele sale de la Hollywood, dar şi despre planul de a intra în ringul profesionist. „Este un proiect pe care ne doream să-l dezvoltăm de mai multă vreme, iar Jeremy vrea să se alăture oficial şi primul meci din cadrul proiectului Celebrity Fights ar putea fi cu el în prim-plan”, a declarat şi promotorul Eduard Irimia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE