2020-07-04 00:18

Accident GRAV la Raliul Transilvaniei. Pilotul şi copilotul au fost luaţi cu ambulanţele

 |  12:35
Accident GRAV la Raliul Transilvaniei. Pilotul şi copilotul au fost luaţi cu ambulanţele

Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai 120 R%, a fost implicat, sâmbătă, într-un grav accident în cadrul Transilvania Rally, etapă a Tour European Rally (TER). Ca o ironie a sorţii, accidentul s-a produs pe proba speciala 5, denumită Valea Fericirii.

"Echipajul a părăsit traseul, s-a izbit violent de un stâlp și a ieșit in decor. Ambulanța probei a intervenit imediat la fața locului. Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, iar navigatorul a suferit o contuzie toracică. Ambii au fost stabilizați la fața locului, sunt în stare bună, iar acum se află în ambulanță, în drum spre Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații suplimentare", a precizat, într-un comunicat, doctorul Cristian Ursu, medic șef al Raliului Transilvania., citat de Agerpres.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost întreruptă și apoi parcursă în regim de etapă, iar raliul continuă cu celelalte probe speciale.

Transilvania Rally se desfășoară în perioada 4-6 mai și are probe în județul Cluj și circuite în comuna Florești și în municipiul Cluj-Napoca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE