2020-07-09 13:15

Accident TERIBIL în Marele Premiu de la Abu Dhabi. Hulkenberg a zburat de pe circuit

 |  16:29
Accident TERIBIL în Marele Premiu de la Abu Dhabi. Hulkenberg a zburat de pe circuit

Pilotul german al echipei Renault, Nico Hulkenberg, a tras o sperietură zdravănă în debutul Marelui Premiu al Emiratului Abu Dhabi, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

În turul I, monopostul Renault condus de neamţ a intrat în contact cu maşina Haas pilotată de francezul Romain Grosjean. În urma impactului, Renault-ul s-a ridicat de la sol şi s-a rostogolit către barierele de protecţie ale pistei. Maşina lui Hulkenberg a intrat ulterior violent în cauciucurile de pe marginea pistei cu roţile în sus, astfel că pilotul german nu a putut să părăsească rapid monopostul, care a mai luat şi foc imediat. Din fericire, stewarzii circuitului au acţionat rapid şi au stins incendiul, apoi au readus pe roţi maşina. Hulkenberg a părăsit singur cockpitul şi pare că nu a avut prea mult de suferit.

Comsiarii FIA au stabilit că niciunul dintre piloţii implicaţi nu este vinovat de producerea accidentului.

Ulterior, cei din echipa lui Grosjean, Haas, l-au informat pe francez că nu va fi luată vreo măsură împotriva lui, în ciuda incidentului. "Spuneţi-i că sper că e ok. Nu am putut face nimic", a fost mesajul lui Grosjean pentru Hulkenberg.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE