2020-08-07 01:49

ALONSO E OUT. Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel a semnat pe trei ani cu Ferrari

 |  19:50
ALONSO E OUT. Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel a semnat pe trei ani cu Ferrari

Florentin Dincă

Schimbări de senzaţie la Ferrari pentru noul sezon. Oarecum anticipate, mutările au devenit acum oficiale. Fernando Alonso părăseşte după cinci ani scuderia italiană, fără un succes major, şi îi lasă locul în echipă cvadruplului campion mondial Sebastian Vettel (Red Bull).

Spaniolul Alonso, ajuns la 33 de ani, a obţinut în cele cinci sezoane doar 11 victorii şi 44 de podiumuri, faţă de cele două titluri mondiale câştigate cu Renault. “Astăzi nu este o zi uşoară, dar privesc în viitor cu mult entuziasm şi determinare. La finalul acestui sezon se va încheia aventura mea ca pilot la Ferrari. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în cei cinci ani petrecuţi la Ferrari”, a declarat pilotul iberic, care este în discuţii foarte avansate cu McLaren, echipă pentru care a mai pilotat în anul 2007.

Neamţul Sebastian Vettel a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa căluţului cabrat şi îl va avea coechipier pe finlandezul Kimi Raikkonen, pilot de un an la Ferrari. “Următoarea fază a carierei mele în Formula 1 va fi legată de Ferrari. Este un vis devenit realitate. Când eram copil, idolul meu era Michael Schumacher care concura pentru Ferrari. Este o onoare pentru mine să am posibilitatea să conduc un monopost Ferrari”, a spus Vettel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE