2020-06-07 00:31

Danube Delta Rally a început la Tulcea. Victor Ponta participă în calitate de copilot al campionului Titi Aur

 |  08:31
Danube Delta Rally a început la Tulcea. Victor Ponta participă în calitate de copilot al campionului Titi Aur

Una dintre cele mai aşteptate competiţii auto din România, Danube Delta Rally, a început la Tulcea. 47 de echipe au parcurs cele cinci trasee programate în prima zi a concursului. La raliu participă şi premierul Victor Ponta, în calitate de copilot al campionului Titi Aur.

Raliul Deltei a început cu unul dintre cele mai dificile trasee, prin pădure. Francezul Francois Derlecour, care a pierdut primul loc deoarece a încălcat regulile de parc închis, a revenit cu gândul de a-şi lua revanşa.

„Dacă vă uitaţi la condiţiile meteo, vă daţi seama că o să fie greu. Apare acvaplanarea şi va fi greu să rămâi pe drum. Este diferit anul acesta, pentru că trebuie să menţii maşina pe drum”, a spus francezul, potrivit Digi 24.

Pilotul francez a terminat cursa în 11 minute şi şase secunde, cu un minut mai repede decât unul dintre concurenţii români, Bogdan Marişca.

„Am schimbat maşina, încercăm să ne acomodăm, vor fi kilometri de adaptare, dar sperăm să fie o poveste frumoasă. Dacă putem top 5, ar fi foarte bine”,a precizat Bogdan Marișca.

Fiecare traseu a fost verificat înainte de start de campionul Titi Aur, care l-a avut drept copilot pe premierul Victor Ponta.

„Cred că dacă putem promova Delta ca destinaţie şi automobilistică e extraordinar. Nu mi-e teamă, îl am pe Titi în stânga. Sper doar să nu ne încurce vremea foarte tare şi să ţină maşina”, a spus Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE