2020-08-12 16:25

Fernando Alonso (McLaren) a suferit un accident grav în testele de la Barcelona

 |  19:14
Fernando Alonso (McLaren) a suferit un accident grav în testele de la Barcelona

Florentin Dincă

Pilotul iberic al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit duminică un accident grav în ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona. Spaniolul a pierdut controlul monopostului sau în virajul al patrulea al Circuitului din Catalunya şi a lovit violent zidul de protecţie de pe marginea pistei. Alonso nu a putut să iasă singur din cockpit, acuzând amețeli putenice. Ulterior, el a fost scos din monopost și transportat cu elicopterul în stare de conştienţă la spital.

Tatal pilotului, prezent la fața locului, a anunțat ca fiul său și-a revenit și este cât de cât conștient, însă medicii îl vor supune la mai multe teste amănunțite. La rândul său, scuderia McLaren i-a liniștit imediat pe fanii pilotului iberic: “Fernando Alonso este ok şi conştient”.

Spaniolul a revenit începând cu acest sezon la echipa britanică, după o pauză de cinci ani în care a pilotat pentru Ferrari. Monoposturile McLaren MP4-30, care dispun din nou de motoare japoneze marca Honda, au acuzat numeroase probleme tehnice în ședințele de antrenamente de până acum și par a nu fi pregătite să ia startul Marelui Circ, programat la jumătatea lunii martie. Accidentul de ieri de la Barcelona vin să întregească imaginea că McLaren are probleme cu mașinile sale, însă rămâne de văzut dacă a fost vorba de vreo defecțiune tehnică sau de o eroare de pilotaj din partea lui Fernando Alonso.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE