2020-05-25 18:54

FORMULA 1. Revine Fernando Alonso!

 |  17:00
FORMULA 1. Revine Fernando Alonso!

Florentin Dincă

Pilotul echipei McLaren Honda, Fernando Alonso, şi-a revenit complet după accidentul grav suferit pe 22 februarie în testele de la Barcelona. Astfel el ar putea lua startul pe 29 martie la Marele Premiu al Malaysiei pe circuitul de la Sepang. Cel puţin asta susţine ziarista Lara Alvarez, nimeni alta decât logodnica driverului iberic.

"Fernando este într-o stare perfectă din toate punctele de vedere. Cred că va concura în următoarea cursă. Este bine şi-l vom vedea pe pistă în curând. A fost un şoc, dar mulţumită lui Dumnezeu sunt aici şi pot să vorbesc zâmbind despre asta", a spus jurnalista pentru cotidianul spaniol As.

Fernando Alonso a petrecut mai multe zile la terapie intensivă după teribilul accident, însă din fericire controale medicale nu au relevat vreo afecţiune. În ciuda faptului că a fost externat după doar trei zile, medicii i-au interzis acestuia să ia startul la prima cursă, la Melbourne, iar ibericul s-a conformat. În Australia, Alonso a fost înlocuit de pilotul de rezervă al McLaren, danezul Kevin Magnussen, care a abandonat în turul de formare. Celălalt pilot, britanicul Jenson Button, a terminat doar pe locul 11, fiind cel din urmă care a trecut linia de sosire, la două tururi în urma câştigătorului Lewis Hamilton (Mercedes).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-17

In legatura cu acest articol...

Fernando Alonso (McLaren) a suferit un accident grav în testele de la Barcelona
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE