2020-07-09 15:27

Kimi Raikkonen a venit BEAT la Gala Premiilor FIA

 |  15:44
Kimi Raikkonen a venit BEAT la Gala Premiilor FIA

Finladezul Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloţilor în ediţia recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut sâmbătă, vizibil afectat de consumul peste măsură al băuturilor alcoolice la Gala Premiilor Federaţiei Intrernaţionale de Automobilism.

La Sankt Petersburg au fost premiaţi cei mai buni piloţi din competiţiile automobilistice din 2018. Între laureaţi s-au aflat campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, şi campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Vedetele galei au fost însă primii trei clasaţi în Formula 1, iar aceştia au fost, în 2018, britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, şi piloţii Ferrari, germanul Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Kimi Raikkonen a venit BEAT la Gala Premiilor FIA
zoom

Dintre toţi, cel mai exuberant, puţin spus, a fost Raikkonen, un tip care este cunoscut ca introvertit de felul lui, scrie News.ro. Imediat a fost taxat de presa internaţională, care a scris că finlandezul a consumat suficient alcool pentru a se clătina şi de a face spectacol pe scenă. 

Kimi Raikkonen nu este un “copil cuminte” când vine vorba de beţii, în trecut apărând numeroase dezvăluiri despre unele petreceri bahice ale pilotului care anul viitor va concura pentru Sauber.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE