2020-07-05 19:07

Mii de SPECTATORI la prima etapă din Campionatul Național de Drift!

 |  17:32
Mii de SPECTATORI la prima etapă din Campionatul Național de Drift!

Aproape 7.000 de fani, majoritatea români, au fost prezenți duminică pe circuitul din Mariapocs, la 30 de kilometri de granița cu România, la prima etapă din Campionatul Național de Drift, organizată în parteneriat cu omologii din Ungaria.

Un total de 74 de piloți din 8 țări s-au aflat pe lista de înscrieri a evenimentului cunoscut ca "European Battle".Dintre piloții români nu lipsesc campionul en-titre Călin Ciortan sau deja cunoscuții Sorin Ene, Traian Bușe, Răzvan Frățianu, Istvan Szabo, Gabi Imre sau Vlad Stănescu.

În total, dintre cei 74 de piloți aflați la start, 24 sunt români.

Alți piloți deja consacrați la nivel european precum polonezul Marcin Banowicz, cehul Marko Zakouril, croatul Drazen Pavicic, ungurii Ladi Atilla și Robert Hatvani sunt și ei la start.

Deși s-a înscris, slovacul Roman Kolesar, a întâmpinat probleme cu mașina chiar înainte să intre pe circuit pentru teste și a fost nevoit să se retragă.La fel ca anul trecut, această etapă este una comună pentru campionatele din România și Ungaria.

Următoarea în care piloții din ambele campionate se vor reîntâlni va fi cea de pe Transalpina, programată în vară. În total, actuala ediție de campionat pusă în scenă de Romanian Drift Community sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv programează un total de 6 etape.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE