2020-06-02 18:48

MOTORSPORT. Final de drum pentru Mark Webber

 |  19:22
MOTORSPORT. Final de drum pentru Mark Webber

Pilot cu vechi ştate în Formula 1, actualmente campion en-titre în FIA Championship Endurance, cu echipa Porsche, Mark Webber va spune sâmbătă stop carierei de peste 20 de ani în motorsport. În vârstă de 40 de ani, pilotul australian spune că vrea să-şi trăiască în continuare viaţa fără emoţii şi să se bucure în sfârşit de familie.

Ultima cursă la care va lua startul are loc sâmbătă, în Bahrain, care va dura şase ore. “Bahrain este în mod categoric o cursă specială pentru mine. Am să fiu emoționat. Să ajung acolo știind că o să fie pentru ultima oară când mă pregătesc pentru o cursă o să fie ceva aparte“, a precizat Webber, completat de echipa sa: "Cursa din 19 noiembrie va fi ultima în care campionul mondial en-titre din Australia va concura ca pilot''.  

Webber va deveni ambasador al vestitei firme auto pentru care a participat în ultimele două sezoane, când a şi decis să iasă din Formula 1. În Marele Circ a debutat în 2001, la Benetton, iar apoi a mai trecut pe la scuderiile Minardi, Jaguar, Williams și Red Bull, cu ultima teminând de trei ori pe locul trei în clasamentul piloților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE