2020-07-04 03:00

Pe urmele tatălui. Veste uriașă pentru Mick, băiatul lui Michael Schumacher

 |  17:52
Pe urmele tatălui. Veste uriașă pentru Mick, băiatul lui Michael Schumacher

Mick Schumacher, fiul legendarului campion mondial Michael Schumacher, va concura de anul viitor cu echipa Prema în Formula 2, anticameră a Marelui Circ. El va efectua primele teste în F2 în această săptămână, la Abu Dhabi.

Mick a devenit campion european la Formula 3, o serie inferioară dedicată tinerilor piloţi, în drumul lor către Formula 1, el concurând tot la volanul unui monopost Prema. "Este un pas logic în parcursul meu sportiv, deoarece vreau să câştig experienţă tehnică, să-mi îmbunătăţesc stilul de pilotaj", a declarat germanul de 19 ani.

"Acest campionat nu este uşor, din cauza curbei de învăţare pentru debutanţi, mai ales odată cu introducerea noii maşini. Dar noi credem că Mick are maturitatea şi competenţa necesare pentru a reuşi", a declarat Rene Rosin, patronul Prema.

Tatăl lui Mick, Michael Schumacher, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost îngrijit non-stop de către mari specialişti în neurologie. În prezent se află la locuinţa sa din Elveţia, transformată într-o adevărată clinică de recuperare. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii privind starea de sănătate reală a fostului mare pilot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE