2020-08-12 16:23

Robert Vișoiu va pilota în GP2 Series pentru echipa italiană Rapax

 |  12:24
Robert Vișoiu va pilota în GP2 Series pentru echipa italiană Rapax

Florentin Dincă

Pilotul român Robert Vișoiu (19 ani) va concura în sezonul 2015 în GP2 Series pentru echipa italiană Rapax, potrivit site-ului oficial al competiției automobilistice. La noul său team, Vișoiu va face pereche cu rusul Serghei Sirotkin, ambii fiind debutanți în circuitul GP2 Series. Etapa de debut a sezonului va avea loc pe 18-19 aprilie, pe circuitul Al Sakhir, din Bahrain.

''Mândru să reprezint România în 2015 în GP2 Series, antecamera Formulei 1! Mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere. Super încântat să mă alătur echipei Rapax pentru sezonul 2015 din GP2! Va fi o experiență extraordinară și aștept cu nerăbdare să încep. Primele teste, 9-11 martie la Abu Dhabi!'', a scris Vișoiu pe o rețea de socializare, completat de Gianfranco Sovernigo, Team principal la Rapax: "Suntem bucuroși să avem un astfel de tânăr talent gata să-și înceapă drumul în GP2 Series cu noi. Un pilot ca Robert, care este deja o figură importantă a motorsportului românesc la vârsta de 19 ani, și-a pus încrederea în Rapax, iar echipa va încerca să-l asiste în cel mai bun mod posibil, furnizându-i experiența noastră și know-how. Îi doresc lui Robert să aibă parte de un sezon plin de succes și să obțină satisfacția pe care o merită''

''Am lucrat din greu cu Pro Performance să fiu la cel mai înalt nivel al meu și sunt sigur că împreună cu Rapax voi reuși un progres important în 2015! Va fi un an interesant în care vor avea multe lucruri de învățat, dar sunt sigur că voi reuși să am un ritm bun și să fiu competitiv. Sunt foarte încântat și aștept cu nerăbdare startul sezonului'', a încheiat Vișoiu.

Acum o lună vroia o pauză de studii

La începutul lui Februarie, Vișoiu anunța pe Facebook că nu va pilota în cursele automobilistice din sezonul 2015. ''În 2015 îmi voi concentra eforturile departe de circuite. În acest moment, prioritar pentru mine este viitorul academic, așa că decizia este de a face o pauză în activitatea competițională. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și sunt convins că ne vom revedea la un moment dat pe anumite grile de start!''.

Vișoiu a concurat în 2014 în GP3 Series, pentru echipa britanică Arden International, încheind pe locul 13 în clasamentul general, cu 22 de puncte, conform Agerpres. Vișoiu este unul dintre cele mai importante nume din motorsportul românesc, la doar 19 ani, el având două victorii în GP3 Series.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE