2020-07-16 20:58

Romanian Drift Community a lansat prima aplicaţie dedicată driftului pentru smartphone

 |  12:01
Romanian Drift Community a lansat prima aplicaţie dedicată driftului pentru smartphone

Singura aplicaţie dedicată driftului, RoDrift, este disponibilă deja pe platformele dedicate smartphone-urilor, fanii putând să urmărească, în direct, toate evenimentele puse în scenă de Romanian Drift Community şi pot avea acces în timp real la toate informaţiile privind lumea celui mai spectaculos sport cu motor.

Lansată de numai câteva zile, aplicaţia RoDrift a avut deja peste 500 de descărcări de pe cele două platforme. "Ne bucurăm că a avut acest succes, deşi nu am avut o lansare oficială. Descărcând aplicaţia, fanii au acces la transmisiunile în direct ale evenimentelor, galerii foto, ştiri în timp real, dar şi date despre piloţi, Academia de Drift", a declarat Răzvan Mateescu, managerul Romanian Drift Community.

Romanian Drift Community a luat naştere la începutul anului 2014 şi are sub umbrelă o parte dintre cei mai buni piloţi de drift din România. De la înfiinţare, clubul a organizat două Grand Prix-uri, acolo unde au luat parte cel mai bine cotaţi piloţi, dar şi o demonstraţie în cadrul ATBS 2015, în total peste 5.000 de spectatori asistând în week-end-ul trecut la spectacolul în care Gabi Imre, Marius Mitrache, Alin Grădinaru, Răzvan Stan, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici, Augustin Jumuga şi Iulian Jumuga au fost actori principali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE