2019-11-20 20:09

SAM 2015: fete şi cai-putere. Salon auto-moto show la Bucureşti

 |  15:57
SAM 2015: fete şi cai-putere. Salon auto-moto show la Bucureşti

Vor avea şi românii parte de un salon auto-moto, dar nu ceva ca la Geneva, ci un târg pe gustul nostru, neaoş. Adică maşini, fete şi spectacol şi, bineînţeles, înţelegeri comerciale la botul calului. Dealerii care şi-au anunţat prezenţa vor organiza chiar şi un black friday.

Salonul Auto Moto (SAM) va demonstra românilor că atunci când poţi să nu organizezi un salon la standardul unuia din afară, sau să-l copiezie la scară mai mică, construieşti un fel de târg. Adică distracţie printre maşini. Faci asta, evident, ca să acoperi lipsa de premiere, nu mondiale sau europene, dar nici măcar naţionale. În plus, salonul auto are o caracteristică aproape unică în lume: poţi cumpăra maşini chiar pe loc. Asta pentru că în principal avem de-a face, în mare parte, cu dealeri, şi mai puţini cu reprezentanţi direcţi ai mărcii sau importatori. Totuşi Salonul Auto Moto de la Bucureşti a ajuns la a patra ediţie şi este apreciat de public, în lipsa altui salon.

Regele

Piesa de rezistenţă este un Koenigsegg CCX S, un supercar care a atins 300 km/h în doar 21 de secunde şi a fost declarată cea mai frumoasă maşină din istorie de revista „Forbes” în 2009. Bolidul care poate fi admirat la Bucureşti are 806 cai-putere şi poate merge cu 395 km/h. Tot din seria de admirat face parte şi colecţia de automobile de poveste pe care Ion Ţiriac o arată publicului care este dispus să plătească 15 lei în cursul săpămânii şi 20 de lei în weekend în perioada 1-5 aprilie.

Ţiriac Collection cuprinde maşini care au aprţinut lui Al Capone, Sammy Davis Jr sau Elton John - un Ferrari Dino 246 GT. De asemenea, va fi expus şi un Aston Martin V8 Vantage condus de Timothy Dalton în rolul lui James Bond.

Black friday

Şi pentru că este totuşi vorba despre maşini, şi-au anunţat prezenţa Abarth, Alfa Romeo, Citroen + DS, Fiat, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Suzuki, VW. Lipsesc din panoplie, devenid aproape un obicei, producătorii naţionali Dacia şi Ford. Vor exista şi câteva noutăţi. Kia dezveleşte un model în permieră pe piaţa din România, Skoda vine cu toată colecţia, inclusiv noua Fabia, iar Seat cu Leon X-perience. La târg vor fi prezenţi şi o mare parte din importatorii moto. Pe lângă fetele care pot fi admirate în avanpremieră şi pe site-ul pe www.automotomania.ro, vor exista o serie de show-uri moto şi auto. La eveniment vor fi prezenţi rideri Marius Ariton şi Marius Vigariu care vor face acrobaţii pe două roți. Demonstraţiile de drift vor fi făcute de Sorin Ene care va evolua cu un BMW Seria 3 E30 şi Nissan Silvia S14A. Accesul publicului se face de miercuri, 1 aprilie, de la 12 până pe 6 aprilie la ora 18.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01

Mai multe imagini:
SAM 2015: fete şi cai-putere. Salon auto-moto show la Bucureşti
zoom
SAM 2015: fete şi cai-putere. Salon auto-moto show la Bucureşti
zoom
SAM 2015: fete şi cai-putere. Salon auto-moto show la Bucureşti
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE