2020-06-01 09:17

SHOW şi ADRENALINĂ în acest weekend la Constanța la cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Drift

 |  12:29
SHOW şi ADRENALINĂ în acest weekend la Constanța la cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Drift

Peste 40 de piloți din România și Bulgaria vor participa la cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Drift, care se va disputa în acest week-end în parcarea VIVO! Constanța, peste 10.000 de spectatorii fiind așteptați să ia parte de la evenimentul din calendarul Mamaia Style, anunță Romanian Drift Community.

De la start nu vor lipsi toți cei care în trecut și-au adjudecat titlurile de campioni naționali în driftul românesc, Traian Bușe, Răzvan Frățianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene și Stefan Stefanov fiind pregătiți să ofere publicului un show incendiar de-a lungul celor două zile de competiție. De asemenea, câștigătorul de anul trecut al rundei de la malul mării, Krasimir Stefanov, va reveni în campionatul românesc special pentru acest eveniment, la care va concura și fiica acestuia în vârstă de 17 ani, Kristalina Stefanova, la clasa Semi Pro.

„Ne bucurăm să revenim la Constanța, etapa de aici este una extrem de spectaculoasă și unde publicul ne-a primit de fiecare dată cu brațele deschise. Nu doar eu, ci și ceilalți piloți, suntem convinși că ne vom ridica la nivelul așteptărilor”, a spus Sorin Ene, la conferința de presă organizată în incinta VIVO! Constanța. Ene ocupă locul secund în clasamentul general, fiind depășit doar de Călin Ciortan, în timp ce podiumul este completat de Vlad Stănescu. O victorie a unuia dintre ei la Constanța poate fi decisivă în economia clasamentului final cu o etapă înainte de final.

„Ne continuăm strategia de atragere de evenimente către Mamaia, litoralul românesc și Delta Dunării. Pentru al doilea an consecutiv, continuăm în forță parteneriatul cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Romanian Drift Community cu această etapă Mamaia Style. Pe lângă faptul că îi vom avea alături de noi pe sportivi de top ai Constanței, cei prezenți la etapă vor avea șI ocazia să ia parte la Drift Experience, o tură de circuit din dreapta pilotului”, a spus Corina Martin, vicepreședintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Sâmbătă, de la ora 10:00, vor începe antrenamente libere, iar calificările vor avea loc începând cu ora 17:00. Duminică, battle-urile mult așteptate sunt programate să se desfășoare începând cu ora 16:15


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE