2020-05-29 04:10

SURPRIZĂ ÎN MARELE PREMIU AL CEHIEI. Cal Crutchlow, prima victorie în MotoGP

 |  19:17
SURPRIZĂ ÎN MARELE PREMIU AL CEHIEI. Cal Crutchlow, prima victorie în MotoGP

Britanicul Cal Crutchlow a câştigat în premieră o cursă în MotoGP. Mai mult, după 11 ani la clasa regină, echipa LCR Honda şi-a trecut din nou în cont o izbândă într-un mare premiu.

Crutchlow a început să recupereze serios încă din turul 5, când se regăsea abia pe locul 15, şi asta datorită alegerii inspirate a pneurilor, hard-hard. În doar nouă tururi de circuit, Cal ajunsese deja pe podium, iar cu şapte tururi înainte de final a trecut în frunte şi nu a mai cedat şefia până la finalul cursei.

La rândul său, Valentino Rossi a avut parte de o primă jumătate de cursă jalnică, însă pe final italianul a recuperat incredibil în stilu-i caracteristic şi a terminat pe un onorant loc doi. Pe trei a venit Marc Marquez. Neinspirat total în alegerea pneurilor a fost campionaul mondial Jorge Lorenzo. Acest a aoprit de două ori la boxe şi a terminat pe ultimul loc (17).

În clasamentul general din Moto GP, Rossi a urcat pe poziţia secundă, însă mai are de recueprat 53 de puncte faţă de Marc Marquez. Următoarea etapă din MotoGP, Marele Premiu al Marii Britanii, se va desfăşura peste două săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE