2019-11-14 11:40

Au decis fanii, mass-media şi Colegiul Central de Antrenori. Componenţa NORD şi SUD pentru All Star Game

 |  16:23
Au decis fanii, mass-media şi Colegiul Central de Antrenori. Componenţa NORD şi SUD pentru All Star Game

S-a decis componenţa celor două selecţionate, NORD şi SUD, pentru tradiţionalul All Star Game din baschetul românesc, care este programat la 12 aprilie pe Arena “Antonio Alexe” din Oradea (DigiSport, ora 19.00). Alcătuirea celor două echipe a fost făcută pe baza de voturi, centralizate de Federaţia Română de Baschet, scrutin la care au participat fanii, jurnalişti de la posturi tv, de radio şi presă scrisă, dar şi oficiali ai Colegiului Central de Antrenori.

Ponderea stabilirii componenţei selecţionatelor a fost după cum urmează: 30% vot public, 30% vot mass-media şi 40% vot CCA. Trebuie să mai amintim că, la alcatuirea echipelor s-a tinut cont şi de Regulamentul Specific al LNBM, fiecare selecţionata având dreptul la maximum 6 străini. Programul de vot s-a încheiat pe 3 aprilie, iar ieri, FR de Baschet a făcut public componenţa Nordului şi Sudului.

Au fost validate 4608 voturi exprimate din partea publicului, iar din partea mass-media si-au exprimat preferintele 16 instituţii de presa, printre care s-au numarat DigiSport, TVR, DolceSport, Sport Total FM, Ring, Radio România Actualităţi, etc.

Franklin, Barnette, Hargrove şi Troupe, preferaţii suporterilor

Sportivii din echipa Nordului care au adunat cele mai multe voturi din partea fanilor au fost Barnette Sean Antwan (2011) si Franklin William (1627), iar in selecţionata Sud au fost Hargrove Darius (1920) si Troupe Porter (1434). Favoriţii mass-mediei pentru selectionata Sud au fost Hargrove Darius (11) şi Nicoară Titus (9), iar pentru selecţionata Nord au fost Dykes Kyndall (9) si Torok Rolland (7). De partea cealaltă, ca capitolul antrenori, voturile cele mai multe le-au adunat din partea iubitorilor de baschet de la noi Claudiu Fometescu (Sud, 1713) şi Cristian Achim (Nord 2105).

NORD

Franklin William                  CSM CSUOradea

Adamovic Filip                   U-BT Cluj-Napoca

Popa Calotă Octavian         CSU Atlassib Sibiu

Dykes Kyndall                    U-BT Cluj-Napoca

Mohammed Alhajji             BC Mures

Mandache Andrei               CSM CSUOradea

Barnette Sean Antwan        CSM CSUOradea

Hardy Kevin                       CSU Atlassib Sibiu

Gutoaia Adrian                   U-BT Cluj-Napoca

Torok Rolland                    U-BT Cluj-Napoca

Tibirna Bogdan                   CSM CSUOradea

Baciu Cătălin                      U-BT Cluj-Napoca

SUD

Jonson Aaron Westley        SCM U Craiova

Paul Mihai                          Steaua CSM Eximbank

Hargrove Darius                 SCM U Craiova

Malesevic Nikola                Steaua CSM Eximbank

Corpodean Vlad                 Dinamo Bucuresti

Troupe Porter                     Steaua CSM Eximbank

Bureau Travis                     SCM U Craiova

Nicoară Titus Steaua CSM Eximbank

Burlacu Cătălin                   SCM U Craiova

Amis Bill                             Steaua CSM Eximbank

Popescu Bogdan                SCM U Craiova

Santa Szabolcs                   Energia Tg. Jiu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Mass-Mafia Moise Guran, unul dintre cei mai buni și populari jurnaliști români, văzut, în noiembrie 2015, chiar ca prim-ministru înlocuitor al lui Victor Ponta, își pune credibilitatea în joc și sare dincolo de granița deontologiei profesionale, îndemnând explicit populația României la revoltă împotriva clasei politice, printr-un protest spontan, pașnic, dar bine țintit. Este o informație de larg interes, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie preluată și distribuită de toate canalele mass-media importante. Internetul ar fi trebuit să vuiască. Pe Moise Guran ar fi trebuit să-l vedem invitat la toate canalele TV de știri, solicitat să-și reia ideile, să le explice mai pe larg. La ora asta, lumea ar fi fost în stradă, cerând, așa cum a punctat Moise Guran, demisia imediată a Parlamentului, schimbarea întregii clase politice, o nouă lege a Sănătății, reorganizarea Ministerului Sănătății
16 Mai 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE