2020-02-29 00:20

Cupa României la baschet masculin, într-un nou format

 |  18:52
Cupa României la baschet masculin, într-un nou format

Noua ediţie a Cupei României la baschet masculin va debuta astă-seară într-un nou format. Cele patru reprezentante în cupele europene sunt direct calificate în faza superioară a competiției, în timp ce restul de şase echipe din campionat se vor confrunta în prima fază eliminatorie pentru celelalte trei locuri din Final 8.

Trei deoarece din cauza retragerii premature din toate competiţiile a echipei CSM Ploiești, adversara sa stabilită la tragerea la sorți, Phoenix Galați, a obținut accesul automat la turneul final, alăturându-se astfel careului european format din CSM CSU Oradea, U Cluj-Napoca, BC Mureș Tg. Mureș și Steaua CSM. În atare condiții, conform tragerii la sorți, în prima fază eliminatorie din Cupa României, ediția 2016-2017, vom avea următoarele trei confruntări:

28 septembrie (tur) BC Timișoara — BCM Baia Mare BCM U Pitești — SCM U Craiova BC CSU Sibiu — Dinamo București

5 octombrie (retur) BCM Baia Mare — BC Timișoara SCM U Craiova — BCM U Pitești Dinamo București — BC CSU Sibiu

Învingătoarele din cele trei duble manșe vor accede în Final 8, turneu care se va desfăşura anul viitor în perioada 15-17 februarie, scrie Agerpres. Cele opt echipe care se vor duela pentru câştigarea trofeul competiției KO vor participa la o nouă tragere la sorți în vederea stabilirii partidelor din cadrul sferturilor de finală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE