2020-01-27 06:26

Încasările meciului România – Bosnia, din preliminariile CE 2017, vor fi donate pentru victimele şi răniţii din Colectiv

 |  19:02
Încasările meciului România – Bosnia, din preliminariile CE 2017, vor fi donate pentru victimele şi răniţii din Colectiv

Florentin Dincă

Victimele şi răniţii din clubul Colectiv nu au fost uitaţi nici de Federaţia Română de Baschet. Oficialii forului de specialitate au decis ca, toate încasările meciului de sâmbătă cu Bosnia, contând pentru debutul campaniei de calificare la CE din 2017, să fie donate celor aflaţi în suferinţă în urma tragicului accident din Capitală.

Astfel, la doar 10 lei biletul de intrare, se speră ca toate cele 7.500 de locuri ale Sălii Polivalente din Cluj-Napoca să fie ocupate. Tichetele se pot procura de la casele de bilete ale locaţiei sau pe site-ul www.polivalentacluj.ro. Pentru această dispută, toate jucătoarele noastre valoroase de peste hotare au răspuns afirmativ convocării sârbului Miroslav Popov.

Clujence la origine, Florina Pașcalău (San Martino, Italia) și Gabriela Mărginean (Salamanca, Spania) sunt singurele jucătoare din România care au fost vreodată legitimate în liga-nord americană de baschet feminin. În altă ordine de idei, România face parte din Grupa H a preliminarilor, alături de Bosnia, Turcia şi Israel. Locul 1 din fiecare dintre cele nouă grupe, precum şi cele mai bune şase echipe clasate pe locurile secunde, se vor califica la Eurobasket Women 2017. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE