2020-01-27 04:23

Supercupa României la BASCHET feminin nu se mai dispută. Motivul e INCREDIBIL

 |  14:10
Supercupa României la BASCHET feminin nu se mai dispută. Motivul e INCREDIBIL

Federația Română de Baschet anunță printr-un comunicat că Supercupa României la baschet feminin nu se va mai disputa. Și asta dintr-un motiv incredibil. CSM Târgoviște, deținătoarea Cupei României, a anunțat că trage obloanele, și astfel își ia adio de la Liga Națională și de la Cupa României.

Supercupa României trebuia să opună echipele ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana en titre, și CSM Târgoviște, deținătoarea Cupei României. Tototdară, FR Baschet spune că și CS Politehnica Iași s-a retras din competiție, însă chiar și așa se precizează că formatul Cupei României va rămâne neschimbat.

CS Politehnica Iași urma să întâlnească formația Olimpia CSU Brașov (27 septembrie, respectiv 30 septembrie), în primul tur al Cupei României, în timp ce CSM Târgoviște era calificată direct la turneul Final 8 al competiției.

Vineri 15 septembrie va avea loc tragerea la sorți a jocurilor din cadrul Ligii Naționale de baschet feminin (LNBF), cluburile înscrise fiind invitate la sediul FR Baschet pentru o discuție privind sistemul competițional cu 10 echipe, aprobat de Biroul Federal din data de 16 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE