2020-06-01 17:19

Virgil Stănescu: Gestul lui Ponta de a-şi dona o parte din salariu echipei de baschet Steaua, lăudabil

 |  12:02
Virgil Stănescu: Gestul lui Ponta de a-şi dona o parte din salariu echipei de baschet Steaua, lăudabil

Preşedintele echipei de baschet Steaua, Virgil Stănescu, a declarat, miercuri, că inițiațiva premierului Victor Ponta de a-și dona o parte din salariu echipei este lăudabilă. Stănescu a afirmat că mai multe peroane ar trebuit să se axeze pe sport, iar oricine ar veni în ajutorul acestui domeniul este „de apreciat”.

"Super, iniţiativa ca un suporter să ne doneze o parte din salariu e lăudabilă, mai mulţi ar trebui să se axeze pe sport, iar oricine ar veni în ajutorul sportului este de apreciat. Este lăudabil orice gest de acest fel din partea oricui", a declarat Virgil Stănescu, pentru Mediafax.

Preşedintele echipei de baschet Steaua a mai spus că premierul Victor Ponta a venit pe la meciurile echipei.

„A venit la meciuri, nu a venit în alte ipostaze, la antrenamente de exemplu, dar la meciuri a venit. Ca mulţi alţii, pune suflet în echipa de baschet şi crede în noi. Nu a făcut o notă discordantă faţă de alţi suporteri. Nu ştiu dacă îi vom oferi ceva special pentru donaţia sa, pentru că noi luăm în considerare un gest pentru orice suporter care procedează astfel. Avem programul «Patron la Steaua», prin care orice fan poate ajuta clubul. Pe de altă parte, la sală şi la meciuri nu vine premierul Victor Ponta, ci suporterul Victor Ponta", a completat Virgil Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-29

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta donează echipei de baschet a Clubului Steaua diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE