Bobby Păunescu a ajuns să doarmă în sediul B1TV

Proprietarul B1 TV, Bobby Păunescu, a preferat să doarmă timp de mai multe zile în sediul trustului, după ce a acuzat că în locuința sa se pot afla montate mai multe microfoane pentru a fi ascultat.

Conform unor surse, Bobby Păunescu, unul dintre proprietarii postului de televiziunii B1 TV, a preferat să doarmă timp de mai multe zile la sediul trustului, de pe str. Cristian Popișteanu, în vecinătatea sediului MAI și a Ministerului Sănătății, acolo unde se află și redacția postului. Bobby Păunescu ar fi motivat că este ascultat și că în casa sa s-ar montate mai multe microfoane ce îi ascultă discuțiile.

Regizorul Bobby Păunescu deține 50% din acțiunile postului de televiziune B1 TV, alături de omul de afaceri Sorin Oancea, care deține restul de 50% din acțiunile postului TV.

Sursă foto: Inquamphoto/Liviu Florin Albei

Conform unor surse din mass-media, trustul ar fi urmat să fie vândut unui alt om de afaceri ce deține alte televiziuni naționale, însă cei doi proprietari nu s-au pus de acord. Omul de afaceri avea intenția să achiziționeze doar sigla, numele și spațiul de emisie al postului TV.

Bobby Păunescu și „emisiunea de duminică”

Sursă foto: cotidianul.ro
Sursă foto: cotidianul.ro

Emisiunea este cunoscută sub numele de Talk B1, în fiecare duminică de la ora 18:00, avându-l ca invitat permanent chiar pe proprietarul postului TV, Bobby Păunescu.

Acesta a anunțat cu fast în vara acestuia an o colaborare între familiile Păcuraru și Păunescu, făcând o transmisiune duplex unicat în România, însă până la realizarea acesteia au existat mai multe momente comice pe durata emisiunii, iar proprietarul trustului a acuzat că cineva îi sabotează emisiunea și că este urmărit de mai multe persoane prin studiourile postului de televiziune.

„Sunt niște oameni care se plimbă și prin spate, și prin față, care nu știu ce caută și care au un alt interes. (invitat: Au bruiat satelitul sau o fi chinezesc) Nu, este antiromânesc, sovietic, pe mine în același loc din de la Revoluție din ’90, urmași ai celor care au condus de atunci. (…) Se aude, Anca, Anca, ne auzi? Se auzea la un moment dat, tușea mai devreme. (prezentator: Domnul Rusu, cred că tușea!) Haideți, chiar nu se poate, chiar așa este? Deci nu plecăm de aici până nu…”, a spus Bobby Păunescu în cadrul emisiunii TV.

Ulterior, societatea comercială ce deține B1 TV a emis un comunicat prin care se dezice de cele spuse de Bobby Păunescu și informează că B1 TV Channel SRL, nu a participat și nu are cunoștință de discuții sau de negocieri în vederea realizării unui parteneriat cu grupul de firme al familiei Păcuraru. Orice intenție de colaborare sau de parteneriat care ar include și postul de televiziune B1 TV trebuie să aibă acordul ambilor acționari ai companiei B1 TV Channel SRL.”

Afacerile familiei Păunescu, înainte și după Revoluția din 1989

Bobby Păunescu este fiul lui George Constantin Paunescu (GCP), fost ofiter de Securitate cu gradul de colonel, scria Catavencii in 2019. GCP, alături de frații săi, a construit un imperiu financiar evaluat la sute de milioane de euro.

Familia Păunescu este una dintre cele mai discrete și nu s-au ascuns niciodată de afacerile pe care le-au avut de după ’89.

Valentin, decedat între timp, a deținut ziarul Curierul Național și alte câteva publicații pasagere. Valentin a fost ani buni cârciumarul fotbaliștilor, gestionând ani buni barul Melody din București și Mamaia. Acesta a avut relații foarte bune cu fotbaliști de top precum: Hagi, Pițurcă și Lăcătuș, după ce l-ar fi scăpat de furia celor care i-ar fi luat gâtul imediat după ’89, pentru că era principalul furnizor de alcool și fuste al lui Nicu Ceaușescu.

George Constantin Păunescu, tatăl lui Bobby, a fost cel care a venit cu relațiile profunde, banii din conturile unității și oportunitățile de afaceri

George Constantin Păunescu(GCP) a lucrat, până în ’89, în comerțul exterior. A lucrat ani de zile în străinătate și a ajuns pana la nivelul de director al secției import-export și mai apoi director al direcției de valută în Ministerul Comerțului Exterior. George Constantin Păunescu a ajuns până la gradul de colonel în Direcția Securității Statului.

După Revoluție, GCP și frații săi au făcut o avere impresionantă foarte rapid, mai ales cumpărând de la stat foarte ieftin diverse active importante, precum Hotel Intercontinental, Hotel Lido sau Hotel Rex din Mamaia. Afacerile familie Păunescu au fost finanțate cu bani de la Bancorex, pe o filiera care punea la cale toate ingineriile financiare ale vremii.

Răzvan Temeșan(decedat în anul 2020 de Covid-19), șeful Bancorex, era omul cu banii, GCP era cel care punea în practică, Viorel Hrebenciuc era cel care gândea loviturile, iar Virgil Măgureanu era cel care asigura informativ și relațional totul.

George Constantin Păunescu a dat o teapă de 189 de milioane de dolari la Bancorex, bani din care Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AVAS) a mai recuperat doar 20 de milioane. O parte din ce a rămas la familia Păunescu s-a dus, de exemplu, în plata studiilor efectuate în SUA de către cei doi copii ai familiei Măgureanu, conform publicației catavencii.ro.

2 COMENTARII

  1. Bietul Bobby,de când au pierdut DacAir(se poate dormi mai bine în avion!),de când au pierdut Interul și Lido,proprietățile de pe tot mapamondul cu care se lăudau,Fiul lui G.C.Paunescu-Bancorex+Bankoop=jaf-are vedenii cu microfoanele și halucinații cu securiștii care-l urmăresc!dacă tot nu mai are unde sa doarmă,poate ii aranjează prietenii americani o cură la Betty Ford,știți la ce ma refer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...