2020-02-19 11:42

Floyd Mayweather îşi încheie sâmbătă noapte faimoasa carieră, într-o luptă cu Andre Berto

 |  18:37
Floyd Mayweather îşi încheie sâmbătă noapte faimoasa carieră, într-o luptă cu Andre Berto

Florentin Dincă

Chiar dacă încearcă să ne convingă că ultimul său adversar din carieră, Andre Berto (31 de ani), este bătăios şi nu renunţă niciodată, supercampionul Floyd Mayweather (38 de ani) nu poate întâmpina vreo problemă din partea unui pugilist care are în palmares trei înfrângeri în ultimele saşe şase meciuri, dar care totuşi a deținut însă la categoria welter titlurile mondiale WBC și IBF.

Tocmai din această cauză, interesul pentru lupta de sâmbătă noapte de la Las Vegas nu este aşa de mare, fanii boxului considerând că Mayweather şi-a ales intenţionat un oponent umil, care va sta cuminte şi va accepta eşecul, pentru a nu strica palmaresul integru al boxerului american, campion mondial WBA și WBC la welter, care numără 48 victorii consecutive, potrivit Agerpres. În cazul unui succes, Floyd îl va egala pe legendarul Rocky Marciano, rămas neînvins în 49 de meciuri între anii 1947 și 1955.

''L-am ales pe Berto pentru că este un boxer captivant. Oricum presa ar fi avut de comentat și dacă aș fi ales pe altcineva. Berto a oferit mereu meciuri pasionante. Dacă e doborât la pământ, el se ridică și continuă. A dat mereu 100%”, a spus Mayweather.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE