2019-11-19 02:45

Leonard Doroftei şi-a dat demisia din fruntea Federaţiei Române de Box

 |  15:36
Leonard Doroftei şi-a dat demisia din fruntea Federaţiei Române de Box

Florentin Dincă

Leonard Doroftei nu a mai rezistat presiunilor venite din partea gărzii vechi din boxul românesc şi a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box. Cel poreclit “Moşu” şi-a motivat decizia prin faptul că nu mai doreşte "ceartă şi polemici", iar forul de specialitate are nevoie de linişte pentru a depăşi gravele problemele financiare cu care se confruntă, având conturile blocate, la fel şi finanţările din partea Ministerului Tineretului şi Sportului.

"Am petrecut la conducerea Federaţiei Române de Box trei ani lungi, cu bune şi rele. Au fost destule greutăţi, dar am trăit şi multe momente plăcute, când sportivii noştri au revenit la marile competiţii internaţionale, ba mai mult, s-au întors de acolo cu rezultate deosebite. A venit momentul să pun punct, din punctul meu de vedere. Demisionez. Nu mai doresc ceartă şi polemici. Federaţia Română de Box are nevoie şi de linişte, sau mai ales de asta, pentru a depăşi mai uşor problemele cu care se confruntă acum. Am conştiinţa împăcată că am încercat totul pentru a ieşi din acest impas, împreună cu colegii mei din Biroul Federal. Din păcate ne-am mişcat greu şi sunt conştient că boxul trebuie să meargă înainte. Pun binele boxului înaintea mea, aşa că demisionez acum. Cine ştie, poate peste ani voi reveni la conducerea Federaţiei, mult mai pregătit şi cu mai multe soluţii care să ajute boxul românesc să revină acolo unde îi este locul: în elită. Vă mulţumesc pentru şansa pe care am avut-o de a vă cunoaşte şi a fi mai aproape de oamenii din boxul nostru. Sunt Leonard Doroftei şi voi rămâne tot timpul alături de voi", se arată într-un comunicat al lui Leonard Doroftei.

La mijlocul lunii octombrie, 67 de membri ai Federaţiei Române de Box au semnat o petiţie prin care solicită demiterea preşedintelui Leonard Doroftei, în cadrul Adunării Generale care ar urma să aibă loc la începutul lunii viitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-13

In legatura cu acest articol...

Leonard Doroftei: “Vom face plângeri penale. S-u scos bani din federaţie fără semnătura mea”

EXCLUSIV. Revoluţie pentru Doroftei. Oamenii din box l-au convins pe fostul mare campion să rămână preşedinte la FR Box

OFICIAL. Leonard Doroftei şi-a dat demisia de la Federaţia Română de Box

Federaţia de Box stă iar pe un butoi de pulbere. Doroftei: Cred că îmi voi da demisia!

Aproape jumătate din membrii Federaţiei Române de Box îl vor demis pe Leonard Doroftei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE