2020-01-20 11:56

Leonard Doroftei: “Vom face plângeri penale. S-u scos bani din federaţie fără semnătura mea”

 |  17:54
Leonard Doroftei: “Vom face plângeri penale. S-u scos bani din federaţie fără semnătura mea”

Florentin Dincă

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va face o plângere penală împotriva unor foşti conducători din FRB, întrucât s-au cheltuit bani fără justificare, instituţia având acum datorii de 500.000 de lei.

“Vom face plângere penală împotriva celor care au cheltuit aceşti bani. S-au luat bani din federaţie fără semnătura mea. Am vorbit deja cu un avocat şi vom face şi plângere penală. Eu, Leonard Doroftei, nu am luat nici un ban din federaţie. Cei dinainte nu ne-au ajutat cu nimic, m-au pus să semnez nişte acte. S-au luat bani din contabilitate fără acordul meu, eu am fost ţinut doar să semnez. Am fost adus de antrenorul meu, Titi Tudor, să ajut boxul românesc, pentru imagine. Eu am fost adus într-o echipă, nu am făcut eu echipa. L-au păcălit pe prost, omul nu a ştiut să studieze actele. Eu am crezut în oameni care nu şi-au cunoscut decât interesele. Sunt cheltuieli făcute de noi toţi, dar de ce şi-au dat demisia cei din fostul Birou Federal? Eu cred că a fost regizat tot, ca Biroul Federal să fie demis. Am găsit mulţi bani scoşi de către Viorel Sima. Până la urmă se va găsi cine a luat banii, în justiţie se va rezolva tot”, a spus Doroftei.

Secretarul general al FRB, Robert Băeatu, a precizat că federaţia are datorii totale de aproximativ 500.000 de lei, dintre care 200.000 de lei către Ministerul Tineretului şi Sportului. La rândul său, vicepreşedintele FR de Box, Marcel Boboc, a declarat că în urma consultării documentelor reiese faptul că anumiţi membri din fostul Birou Federal au depus deconturi cu sume considerabile pentru care nu există justificare: “Sunt persoane care au deconturi de miliarde de lei pe an pentru care nu există acte”.

Leonard Doroftei a precizat în încheiere că nu există acte din care să reiasă că a cheltuit bani din federaţie în nume propriu: “Şi eu sunt de vină pentru că mă mişc mai încet. Când mă vedeţi că mă voi bucura de un ban adus aici în federaţie, să mă bateţi cu pietre. Eu sunt aici să muncesc. Nu veţi găsi facturi cu bani cheltuiţi pentru mine, nu s-au cumpărat costume pentru Doroftei, eu am semnat pentru a merge la competiţii. Au luat bani pentru competiţii afară şi nu au adus deconturi. Ne vom îndrepta împotriva celor care nu au adus deconturi. Pentru unii devenise o afacere, noi vrem să facem box. Când am spus stop şi nu am mai semnat am devenit duşmanul lor. Sunt dezamăgit că am crezut în nişte oameni cu care am crescut. Trebuia să aduc un control din minster, pentru că am primit finanţare de la minister şi au rezultat nişte cheltuieli fără justificare. Ar fi fost simplu să-mi dau demisia pentru că nu ţin de scaun, dar eu vreau să plătim datoriile, să atragem sponsori. Noi trebuie să găsim varianta să plătim aceste datorii pentru a putea participa la competiţii”.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-22Parerea ta...

NIC.
23 Iun 2015

Cand te bagi in troaca porcilor,te mananca porcii,inspecial atunci cand habar nu ai de administratie.Te ai bucurat ca ai ajuns mare!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE