2020-01-23 01:57

Manny Pacquiao vrea o nouă luptă cu Floyd Mayweather: Fără favoritism și cu fair-play

 |  14:28
Manny Pacquiao vrea o nouă luptă cu Floyd Mayweather: Fără favoritism și cu fair-play

Boxerul filipinez Manny Pacquiao vrea o revanșă împotriva lui Floyd Mayweather, precum și sancționarea pugilistului, acuzat de dopaj în meciul pe care cei doi l-au disputat în luna mai. Pacquino a afirmat că vreo o nouă luptă, „una fără răni, fără favoritism și cu fair-play”.

Manny Pacquiao a mai declarat presei din țara sa că "Agenția americană de luptă împotriva dopajului (USADA) ar trebui să aplice sancțiuni corespunzătoare pentru a-și păstra credibilitatea și a arăta întregii lumi că Mayweather nu a beneficiat de tratament favorabil".

Boxerul filipinez a susţinut că vrea o nouă luptă cu Floyd Mayweather.

"Iată de ce vreau o nouă luptă. Una fără răni și cu fair-play. Fără favoritism. Nu o luptă pentru care tabăra lui Mayweather să dicteze regulile", a susţinut Manny Pacquiao, potrivit Agerpres.

Agenția de luptă împotriva dopajului din SUA (USADA) a respins acuzațiile de dopaj la adresa boxerul american Floyd Mayweather. Sursa citată a precizat că utilizarea de către pugilist a unei soluții intravenoase nu a fost interzisă de comisia sportivă din Nevada.

Floyd Mayweather va disputa sâmbătă ultimul meci din cariera sa.

"Credem că este important că corectăm falsele impresii pe care le poate genera faptul că Floyd Mayweather a primit intravenos o soluție salină și vitamine. Utilizarea de către domnul Mayweather a unei soluții intravenoase nu a fost interzisă de comisia sportivă din Nevada și a făcut obiectul unei cereri formulate către USADA, cerere care a fost notificată comisiei sportive din Nevada și anturajului domnului Pacquiao", a precizat USADA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11

In legatura cu acest articol...

Floyd Mayweather, acuzat de dopaj. REACŢIA Agenției americane antidoping
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE