2020-08-08 03:16

Meciul secolului: Floyd Mayweather l-a învins pe Manny Pacquiao într-un meci din categoria supermijlocie

 |  08:12
Meciul secolului: Floyd Mayweather l-a învins pe Manny Pacquiao într-un meci din categoria supermijlocie

Meciul secolului: Floyd Mayweather l-a învins pe Manny Pacquiao într-un meci din categoria supermijlocie. Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie. Floyd Mayweather este neînvins acum în 48 de meciuri, în timp ce Manny Pacquiao are 57 de victorii şi şase înfrângeri în 65 de partide.

Floyd Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea şi centura WBO, care era deţinută de Manny Pacquiao.

Meciul a fost arbitrat de americanul Kenny Bayless, care a fost plătit cu suma de 25.000 de dolari. Arbitri-judecători au fost Bert Clements, Dave Moretti şi Glenn Feldman şi fiecare au primit câte 20.000 de dolari.

Cei trei arbitri-judecători i-au acordat victoria lui Floyd Mayweather în unanimitate: 118-110, 116-112 şi 116-112.

Analiştii au arătat că "meciul secolului" va fi cel mai de succes eveniment sportiv din istorie. Impactul financiar total este imposibil de anticipat, la cele 500 de milioane de dolari (456 de milioane de euro) aşteptate din bilete, publicitate, drepturi TV, merchandising, adăugându-se veniturile ce vor fi aduse oraşului Las Vagas, caselor de pariuri etc.

Producătorul mexican de bere Cervecería Cuauhtémoc Moctezuma a plătit 5,6 milioane de dolari (5,12 milioane de euro) pentru ca marca sa, Tecate, să apară pe ringul luptei. Tecate a câştigat licitaţia oferind cu 400.000 de dolari mai mult decât rivala Corona.

Centura ce va fi decernată învingătorului este fabricată din piele, conţine aur, argint şi 3.017 pietre preţioase, fiind realizată de 20 de artizani mexicani, care au lucrat la ea mai multe săptămâni. Pe centură sunt reproduse steagurile celor 167 de ţări afiliate WBC şi chipurile lui Pacquiao, Mayweather, Mohamed Alí şi José Sulaimán.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-03Parerea ta...

RAI
03 Mai 2015

o golaneala de meci cu filipinezul castigator clar cu mafiotul de american care nu a dat 3 pumni in tot meciul si cu cei doi comentarii de la protv penibili si beti manga minteau cu nerusinare in direct o dovada clara ca mafia lucreaza pe fata iar protv manipuleaza si o transmisiune sportiva vai de capul lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE