2020-08-13 06:16

Pacquiao a luptat cu Mayweather, deşi avea rupte ligamentele la umărul drept

 |  23:24
Pacquiao a luptat cu Mayweather, deşi avea rupte ligamentele la umărul drept

Florentin Dincă

Boxerul Manny Pacquiao a acuzat înainte de lupta cu Floyd Mayweather o accidentare la umărul drept. Filipinezul a ascuns oficialilor această problemă medicală, tocmai pentru a nu rata meciul cel mare, însă acum a ieşit la iveală că accidentarea acestuia era una severă – ruptură a ligamentelor la umărul drept.

Pacquaio a fost supus unui RMN după meciul pierdut cu Mayweather, iar acesta a confirmat că pugilistul are o ruptură la umărul drept. El va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul acestei săptămâni şi va absenta din ring în jur de un an de zile.

Pacquiao riscă totuşi să dea explicaţii în instanţă , după ce i-a minţit pe oficiali în legătură cu accidentarea sa. Într-un chestionar pe care fiecare luptator este obligat sa-l completeze înainte de meciuri, filipinezul a bifat cu negativ întrebările legate de eventualele probleme medicale la cap, umeri, coate şi mâini.

“Am fost la medicii galei înainte de meci şi i-am rugat să-mi facă o injecţie de calmare, pentru a nu mai simţi durerea. Nu au fost de acord, aşa ca a trebuit sa respect decizia lor. M-am accidentat la umar în urmă cu trei săptămâni, cateva zile nici nu am putut sa ma antrenez. Mi-am făcut un RMN care mi-a aratat ca am o ruptură a ligamentelor la umărul drept”, a spus Pacquiao.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE