2020-02-28 21:23

Vasile Cîtea îşi depune candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box

 |  13:19
Vasile Cîtea îşi depune candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a declarat, miercuri, că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al federaţiei, în cazul în care Leonard Doroftei va demisiona.

Citeşte şi: 

"Dacă Doroftei îşi dă demisia, îmi depun candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box. Chiar dacă nu-şi va da demisia acum, pentru că nu e prima oară când anunţă acest lucru şi nu o face, când vor fi următoarele alegeri voi candida. Când l-am ales pe Doroftei nu mi-am dorit să fiu preşedinte pentru că o puteam face. Am considerat atunci, împreună cu Vaştag, cu Auraş, cu fraţii Simion, cu toată lumea boxului care a fost lângă noi că e bine să mergem cu Doroftei. Şi am făcut o singură echipă. Acum sunt decis să candidez", a precizat Vasile Cîtea.

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box a mai spus că are susţinerea majorităţii persoanelor din boxul românesc.

"Eu am discutat cu mulţi şi, cu câteva excepţii, toată lumea din boxul românesc mă susţine. Noi avem o echipă la federaţie care a făcut lucruri bune în ultimii doi ani, au fost rezultate la toate loturile şi cred că munca trebuie continuată. Cu Doroftei sunt în relaţii de colegialitate şi mi-ar plăcea să cred că mă va susţine pentru funcţia de preşedinte al federaţiei", a afirmat Vasile Cîtea.

Aşa cum PUTEREA a anunţat încă de luna trecută, atunci când în urma unei dispute cu vicepreşedintele Vasile Cîtea, Leonard Doroftei îşi dezvăluia planul de a renunţa la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Box, fostul mare campion mondial şi-a înaintat luni demisia din funcţie.

"Am decis să renunţ la federaţie. Atunci când am venit, eram nicăieri, nu existam, singurul meu plan a fost să aduc acest sport pe linia de plutire. Acum cred că e nevoie de un manager şi mai bun, care să readucă boxul în elita mondială. Voi rămâne alături de box indiferent de situaţie şi dacă vor fi din nou probleme, nu voi ezita să mă implic", a declarat Doroftei pentru PUTEREA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE