2019-11-17 17:44

Abramburica, la un pas de Pro România

 |  10:45
Abramburica, la un pas de Pro România

Fost ministru al Educației în vreo trei guverne, senatorul Ecaterina Andronescu, mai cunoscută sub numele de “Abramburica”, a căzut de ceva timp în dizgrația liderului PSD Liviu Dragnea, fapt pentru care a fost debarcată și de la șefia Comisiei de învățământ, știință, tineret și sport a Senatului.

Potrivit informațiilor noastre, Ecaterina Andronescu nu prea își mai găsește locul în PSD, fapt pentru care negociază intens cu Victor Ponta trecerea la noul partid Pro România și, cel târziu până la începerea sesiunii parlamentare de toamnă, își va anunța transferul la noua formațiune a fostului premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

COADA DRACULUI
23 Mai 2018

AI DISTRUS INVATAMINTUL . AI LASAT TINERI FARA VIITOR PROFESIONAL . PRAFUL SA SE ALEAGA DE TINE . CE DRACU MAI VREA O COTORONTA NEBUNA ?
ARDELEANUL
23 Mai 2018

Vorbe...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Macovei pune gaz pe focul Abramburicăi Pentru a sărbători cum se cuvine pomenirea numelui ei în dosarul hoţilor din afacerea Microsoft, Ecaterina Andronescu s-a dus la nunta “Prinţesei Moldovei”, fata primarului Nichita de la Iaşi, ca să-i ureze casă de piatră. Ceea ce-i dorim şi dumneaei
28 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray