2020-07-04 00:20

Agenţia de turism electoral a PSD

 |  16:27
Agenţia de turism electoral a PSD

Bursa Zvonurilor nu ar vrea să fie în pielea lui Victor Ponta dacă pierde alegerile de duminică. Noua eminenţă a PSD, Sebastian Ghiţă (foto) îi va cere cu siguranţă socoteală, după cât a cheltuit ca să-l trimită pe Viorel la Cotroceni. Vai de cocoaşa lui!

Acest domn, Ghiţă de la Ploieşti, se laudă în PSD că nu are încredere în baronii locali, aşa că şi-a făcut propria armată de 40.000 de infractori, vreo 2.000 pe judeţ, care îi vor aduce cam jumătate de milion de voturi din turismul electoral. La turul unu au exersat, la turul doi au deja o bogată experienţă.

Ia să vedem, celălalt ploieştean, procurorul general Tiberiu Niţu le va da voie colegilor săi din parchete să le iasă în cale turiştilor lui Ghiţă?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-13Parerea ta...

CARE TIBERIU NITU?
12 Noi 2014

Adica corb la corb sa-si trimita ciracii? Ori sa se caute de pari sau dioptri?! Stai cuminte, draga Bursa! Totul o sa mearga ca pe roate! Au si binecuvantare de la tartorul 'Al Mare, sunt aghesmuiti bine toti penalii - facura gargara cu Aghiazma Mare, miruiti oleac'pe frunce, iar la buzunarul de la piept, musai poza lui Arsenie Boca (fata) si cu Alt 'tatal nostru'- verso, in varianta satanista! Pt.cei cu putina scoala sau analfabeti, merge si varianta usoara pt.copii oligofreni "Victor, Victorasul meu, ce mi te-a dat PSD-ul meu, cuvantat bine de o parte BOR, ca sa avem SPOR...la Marea Curvasareala Politica , de Duminica!
INCA CEVA, NEA GHITA!
12 Noi 2014

Tu, cel de la portita LuKoil - ai motoarele turate din pricina de combustibil aferent :) -deci, avantaj la manareala PSD-sta! Doi - fratele matale le are cu Telekom-ul, preluat de la nemti cu arme si bagaje MESERIASE in aparatura FINA de-ascultare, marca chinezeasca :)
D(A)N(U)A
16 Noi 2014

Ghita, Ghita, Ghita, in curand vei fi la portita (alba) !!! , BAU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz