2020-07-03 17:19

ALDE vrea încă trei ministere în cabinetul Dăncilă

 |  13:51
ALDE vrea încă trei ministere în cabinetul Dăncilă

În ultima perioadă de timp, s-a vehiculat în spațiul public că între PSD și ALDE este o situație tensionată, deși atât Călin Popescu Tăriceanu, cât și Liviu Dragnea, au negat că există disensiuni în coaliție.

Plecarea în vacanță a lui Tăriceanu chiar în perioada sesiunii extraordinare pentru legile justiției au alimentat și mai mult zvonurile privind divergențele dintre liderii celor două partide. Potrivit informațiilor noastre, Tăriceanu joacă la rupere, adică ori totul sau nimic, și ca atare l-a anunțat pe Dragnea că mai vrea trei ministere pentru ALDE în cabinetul Dăncilă și anume Transporturile, Apele și Pădurile și cel pentru IMM-uri.

Deocamdată, Liviu Dragnea n-a spus nici da, nici nu, la cererea liderului ALDE, dar se știe că pentru portofoliul Transporturi este pregătită Maria Magdalena Grigore (FOTO), cunoscută ca blonda lui Tăriceanu, în prezent secretar de stat în acest minister.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-13Parerea ta...

RUSINEA EUROPEI.
11 Iul 2018

Romania are un numar de ministere echivalent cu Bulgaria , Ungaria si Slovenia. Franta are 14 ministere iar Romania dublu. Asta pentru ca mafia psd-alde-udmr nu are nici cel mai mic respect fata de banii contribuabilului roman si "" pentru câ pot ,,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz