2019-07-18 07:52

Ambramburica nu se leapădă de Costoiu

 |  15:12
Ambramburica nu se leapădă de Costoiu

Trimiterea în judecată, în această săptămână, de către DNA, sub control judiciar, a senatorului PSD Mihnea Costoiu, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în dosarul Bazei Cutezătorii, a pus Universitatea Politehnica din București (UPB) într-o lumină foarte proastă.

De ce? Pentru că Mihnea Costoiu este rectorul acestei universități de renume, nu în ultimul rând și ca urmare a aranjamentelor “țesute” de către fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, “Ambramburica”, care în prezent este președintele Senatului UPB. Acum, când Mihnea Costoiu este trimis în judecată, potrivit Codului Etic universitar și al Cartei UPB, Senatul Universități condus de Abramburica ar trebui să-l suspende pe Mihnea Costoiu din funcția de rector, până la finalizarea dosarului. Potrivit informațiilor noastre, Ecaterina Andronescu nici nu vrea să audă de suspendarea lui Costoiu și nici nu se gândește să convoace Senatul pentru acestă situație care afectează grav imaginea UPB. Trebuie precizat că, potrivit DNA, Mihnea Costoiu era secretar de stat la Ministerul Educației atunci când s-a parafat contractul privind Baza Cutezătorii, iar Ecaterina Andronescu era chiar ministrul Educației.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Dăncilă a intrat în era Abramburicăi Una dintre măsurile anunțate recent de PSD, mai exact după ce Vasilica Viorica Dăncilă (VVD) a fost înscăunată șef al PSD, constă în acordarea de vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezență integral la școală
01 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray