2020-02-18 20:59

Audit de mântuială al MApN la CSA Steaua

 |  11:45
Audit de mântuială al MApN la CSA Steaua

Scandalurile din ultima vreme de la CSA Steaua București, club condus de către colonelul Cristian Petrea, n-au fost digerate de conducerea Ministerului Apărării Naționale (MApN), în special de ministrul Mihai Fifor.

Ca atare, de vreo două săptămâni o echipă de audit de la MApN verifică la CSA Steaua o mulțime de documente privind unele achiziții de bunuri și servicii, anumite contracte privind închirierea unor terenuri de sport, dar și unele sponsorizări. Potrivit informațiilor noastre, acest audit este doar praf în ochii ministrului Mihai Fifor, pentru simplul fapt că se dorește mușamalizarea tuturor ingineriilor financiare și patrimoniale regizate în ultimii 15 ani de către fostul commandant al CSA Steaua, George Boroi, împreună cu susținătorul său de o viață, generalul Cătălin Zisu.

O dovadă că se dorește mușamalizarea ingineriilor din “era” Boroi este și faptul că o gaură financiară de peste 200.000 de euro - dată de Boroi și fostul contabil al clubului, Ionel Mihăilă -, ambii vecini de vile în Bragadiru, a fost trecută la …pierderi controlate. Nu trebuie omis nici faptul că actualul comandant al CSA Steaua, Cristian Petrea, a fost adus în club de către Boroi, fiind practic o marionetă a acestuia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine