2019-10-23 21:03

Axa Florescu-Rogin, via Clanul Sportivilor

 |  17:40
Axa Florescu-Rogin, via Clanul Sportivilor

Se pare că Ştefan Florescu, “eternul” candidat la Primăria Sectorului 6, şi gruparea interlopă cunoscută sub denumirea de Clanul Sportivilor, au o legătură comună: fostul deputat PDL Marius Rogin, în prezent candidat din partea PNL la Primăria Sector 4.

“Bursa Zvonurilor” a aflat că, atunci când a venit de la Piatra Neamţ, Rogin s-a lăudat fără jenă în partid că el vine la Sectorul 4 având sprijinul Clanului Sportivilor, mai precis a “filialei” din Neamţ a Clanului.

I s-a atras atenţia că asta nu e chiar cea mai bună recomandare pentru o candidatură din partea PNL, însă este clar că şi el, ca şi mulţi alţii, a cotizat la Vasile Blaga, copreşedintele PNL, pentru a obţine această nominalizare.

Legăturile sunt vechi, mai ales dacă stăm să ne gândim că Rogin a fost, începând din 2008, prim-vicepreşedinte al filialei PDL Neamţ, pe vremea când preşedinte al PDL era acelaşi Blaga, şi tot în 2008 a obţinut şi al doilea mandat de deputat din partea PDL.

Revenind la subiect, se pare că Rogin şi Florescu sunt “legaţi” de interese economice comune, sub umbrela Clanului Sportivilor.  Povestea datează încă de când Ştefan Florescu era şeful Pieţelor din Sectorul 4, dar avea interese electorale în Sectorul 6. Campania sa a fost finanţată de cele 150 chioşcuri amplasate fără nici  un fel de autorizaţie sau aviz pe domeniul public al Sectorului 4, Florescu încasând chiria direct în buzunar.

După ce Florescu fost măturat de la Pieţe de actualul primar interimar de la Sectorul 4, Daniel Băluţă, a fost demarată o amplă acţiune de control şi chemată Curtea de Conturi. Acţiunea primarului s-a soldat demolarea chioşcurilor de la care Florescu încasa chirie la negru, sau “pe persoană fizică” cum se mai zice.

Disperat să obţină susţinerea unui partid pentru previzibila sa candidatură, şi văzând că nu reuşeşte să treacă de 10-11% intenţie de vot, deşi candidează pentru a treia oara la Sectorul 6, Florescu a apelat la amicul Rogin pentru a-i facilita o întâlnire cu Vasile Blaga. Bineînţeles, suma ce ar fi constituit cumpărarea poziţiei de candidat la Sectorul 6 urma să fie platită de interlopii din Clanul Sportivilor, ai căror lideri, deşi aflaţi după gratii, coordonează încă activitatea infracţională prin diverşi “locotenenţi”. Din informaţiile “Bursei Zvonurilor”, se pare că Florescu, girat de Rogin în faţa lui Blaga , a promis suma de 150.000 de euro doar ca să fie nominalizat candidat cu susţinerea PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-24Parerea ta...

CORNEL DEDU
28 Feb 2016

Locuiesc în zona Big Berceni, această piață agroalimentară, în ultimii 4 ani arată tot mai rău, chioșcuri amplasate aiurea ce blochează accesul pietonal, țărani autentici la tarabe tot mai rari, doar dacă nu se duc la solar, că sunt tot mai "bronzați", de mizeria din piață nu mai vorbesc. Prețurile legumelor și fructelor sunt ca la Dorobanți. Mafia "comerciantilor" și-a făcut prezența precum râia. Nu știam că el este director la piețe că aș fi stiut de cine să mă iau.
VALI IONESCU
29 Feb 2016

Un basm mai prost ca asta nu am citit in viata mea !
WALKER POLITIST TEXAN
29 Feb 2016

Rogin asta a fost infractor toata viata lui.In anii '80, in complexul studentesc Tudor Vladimirescu,facea legea impreuna cu Titu,Baia,Hook si toti golanii care se dadeau sportivi.Interesant ar fi sa vedem cam cati ani de facultate a facut.Intra peste studenti la bairame si mancau si beau tot.Daca comentai,iti luai portia.Totul pe mana cu Militia,unde era si informator.Dupa revolutie si-a facut firma cu Titu.A patronat interlopii din Piatra Neamt ani de zile.Botez,zis Tata este protejatul lui.Golanul asta ar trebui bagat la puscarie,nu la primarie
MAGITA MARIA
29 Feb 2016

Asta vara am fost la mitingurile de la parcul moghioros, chiar am crezut în el, îl vedeam un lider, eram cu ochii pe el și ajunsesem sa îi urăsc soția ca este cu el. Dar în ziua când au venit mascații m-am speriat rău și nu de mascați cât de acțiunile lui. Îl baga pe fratele sau, Marius parcă, la înaintare sa îi provoace pe jandarmi. Ce suflet sa ai sa iți sacrifici fratele, e totusi familia ta... și după câteva zile m-am întâlnit cu unii prin parc și auzeam ca totul a fost la mișto ca el știa ca se va deschide pe 1 iunie. Acum ce sa mai cred dacă el își sacrifica fratele. Cu demisia lui primarul ăsta de la noi a făcut ceva? Pai se lauda ca a strâns zeci de mii de semnături. Atunci de ce nu l-a dat jos pe jegosul ăsta de primar. Îmi este scârbă eu nu mă mai duc sa votez pe nimeni. Aveam încredere în Stefan dar... mai bine nu mai votez pe nimeni decât sa mă ard din nou.
UNCETATEAN
29 Feb 2016

Stefan Florescu, acest Fuego al primariilor de sector
UNCETATEAN
29 Feb 2016

Stefan Florescu, acest Fuego al primariilor de sector
ADRIAN
29 Feb 2016

Cum se face ca de cand dl Florescu eate din ce in ce mai apreciat si are notorietate mai mare decat Mu si Ma au aparut zeci de articole ce incearca sa-l dea jos din topuri? Asa rau va arde. Noi, cetatenii, trebuie sa ramanem la parerea facuta pana acum de S F si sa nu bagam in seama articolele nevalidate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray