2019-11-13 23:05

Bădălău, curea de transmisie între Ponta și Dragnea

 |  13:29
Bădălău, curea de transmisie între Ponta și Dragnea

Baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, se crede cel mai mare combinator politic din România, după scenariile țesute împotriva lui Mihai Tudose și a Gabrielei Firea.

Mai nou, el le-a transmis apropiaților, în special finului său, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, zis și “Scheletu”, că indiferent dacă pică sau nu Dragnea, el și organizația de la Giurgiu vor cădea în picioare. Pe ce se bazează? Pe faptul că are o relație excelentă cu liderul Pro România, Victor Ponta, el spunând că vorbește zilnic cu acesta la telefon. O dovadă că Bădălău este blat cu Ponta este și faptul că baronul de Giurgiu tolerează derapajele către Pro România ale primarului PSD al municipiului reședință de județ, Nicolae Barbu. Practic, Bădălău îi spune lui Dragnea cam ce discută cu Ponta, iar lui Ponta îi “ciripește” despre ce face Dragnea. Cam așa a ajuns Bădălău să se creadă un mare jucător politic!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Apus de soare ca-n Caragiale la...Giurgiu Într-o dimineață de iarnă, în timpul slujbei religioase, cei 2.000 de credincioși au fost surprinși să vadă intrând în biserică doi oameni îmbrăcați în negru, din cap și până în picioare, cu fețele acoperite și având la ei pistoale automate
22 Mar 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray