2020-07-11 01:20

Bădălău moare de grija ALDE, dar este lucrat de primarii PSD din Giurgiu

 |  14:03
Bădălău moare de grija ALDE, dar este lucrat de primarii PSD din Giurgiu

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a intrat în linie dreaptă și fiecare baron local PSD este disperat să obțină un scor cât mai bun, fapt pentru care primarii sunt ținuți sub presiune și, voalat sau direct, sunt amenințați că vor primi fonduri doar în funcție de scorul electoral.

O situație inedită este la Giurgiu, unde baronul Niculae Bădălău le-a trasmis primarilor din județ că vor primi bani de la Consiliul Județean și de la bugetul de stat în funcție de procentul pe care-l vor obține pe 26 mai. Însă, aseară, baronul giurgiuvean a primit o lovitură neașteptată, care l-a făcut să turbeze de furie. Vreo 7-8 primari PSD din județul Giurgiu, printre care edilii de la Mihăilești, Ghimpați, Singureni și Clejani, s-au întâlnit la un local din apropierea Capitalei unde au discutat cam ce vor face la alegerile europarlamentare și cum se vor poziționa de acum înainte în relația cu Bădălău și finul său, Marian Mina, care este președintele CJ Giurgiu. Practic, acești primary, care s-au întâlnit aseară lângă București, și încă vreo 6-7 edili, s-au înțeles să nu se prea agite la alegerile europarlamentare, pentru ca PSD Giurgiu să scoată un scor electoral de sub 40% și astfel să îi mai taie macaroana lui Bădălău. Însă, întâlnirea de aseară a edililor giurgiuveni l-a scos din minți pe Bădălău, și, vineri, la ora 11.00, acesta a convocat toți primarii PSD din județ, la Giurgiu, pentru „frecat ridichea”.

Potrivit informațiilor noastre, la întâlnire baronul giurgiuvean a tunat și a fulgerat, amenințîndu-i pe primari cu dosare la DNA și cu faptul că le va tăia banii dacă nu vor scoate cel puțin 60% la europarlamentare. 

Nu trebuie omis faptul că, recent, tot Bădălău le-a transmis apropiaților săi că ALDE trebuie să obțină în Giurgiu un scor foarte mic, astfel încât să nu fie al doilea partid din județ așa cum au declarat liderii locali, ci al patrulea sau al cincilea după PSD, PNL, Pro România și USR sau PMP. Practic, prin această manevră, Bădălău vrea să-i sufoce pe oamenii lui Tăriceanu la nivelul județului Giurgiu, ca să nu mai emită pretenții la bani și posturi, dar, totodată, să se pună bine și cu Ponta, dacă Pro România va scoate în județ un scor electoral bun, adică cu două cifre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz