2020-08-08 03:48

BĂDĂLĂU, pe tobogan în PSD

 |  03:25
BĂDĂLĂU, pe tobogan în PSD

Lucrurile se accelerează vizibil în PSD, în aceste zile, deznodământul conflictului dintre Dragnea și Tudose fiind așteptat să aibă loc luni, atunci când a fost convocat de urgență Comitetul Executiv Național (CExN) al partidului, mult mai devreme decât data stabilită inițial, 29 ianuarie.

Greu de spus cine va învinge între cei doi „titani” din partid, taberele fiind încă în formare, iar mulți dintre liderii de vârf jucând încă prudent, la două capete.

Nu este și cazul lui Niculae Bădălău, președintele executiv al partidului, care în ultima vreme a semnalizat decisiv în direcția lui Tudose, deși multă vreme a fost considerat un fidel al lui Dragnea.

Fostul baron de Giurgiu îi datorează lui Dragnea ascensiunea sa fulminantă în partid, până la a doua poziție ca importanță în ierarhia PSD. Se pare însă că tot lui Dragnea îi va datora și mazilirea sa prematură din funcție.

„Bursa zvonurilor” a aflat, din surse bine informate, că la ședința CExN de luni Dragnea va cere imperativ demisia lui Bădălău, pe care îl acuză că ar vrea să îi ia locul și că ar fi „meșterit” actuala criză dintre premier și șeful partidului tocmai pentru a-și atinge scopurile ascunse.  

Bădălău, cel care cerea recent printr-o scrisoare deschisă „renașterea democrației interne” în PSD și îl acuza voalat pe Dragnea de o serie întreagă de greșeli, s-ar putea să învețe, mai curând decât se aștepta, care sunt limitele democrației de partid!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-14Parerea ta...

PREMIER
14 Ian 2018

Pnl trebuie sa iasa la atac nu sa stea la panda.sa vina cu un program de reducere de taxe,de eliminare a supraacizei la carburanti(un adevarat dezastru pentru cetatenii romani,o hotie a lui misa min retardat de finante),un program de reducere a taxelor locale marite de primarii hoti.un program de locuri de munca .psd s-a vazut de ce sunt in stare numai minciuni si taxe nimic bun pentru romani.
SAGEATA
14 Ian 2018

"Politician PNL, arestat pentru CĂMĂTĂRIE. Cum își „lucra” acesta VICTIMELE și ce AVERE URIAȘĂ are !"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz