2020-01-28 22:11

Bădălău pierde puterea la Giurgiu

 |  14:10
Bădălău pierde puterea la Giurgiu

Demiterea, în această săptămâna, de către premierul Viorica Dăncilă, a prefectului de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, l-a înfuriat la culme pe baronul PSD Niculae Bădălău, mai ales că acesta declarase, cu foarte puțin timp înainte, că nici nu se pune problema schimbării acesteia.

De fapt, schimbarea prefectului Crișu era anticipată de mai mult timp, mai ales după cele două descinderi ale Corpului de control al ministrului de Interne, Carmen Dan, la Prefectura Giurgiu. Disperat că a pierdut controlul asupra județului, Bădălău încearcă acum să salveze situaţia, amenințându-i voalat pe primarii PSD din județ cu tot felul de consecințe, dacă nu trimit scrisori de susținere a ex-prefectei Carmen Crișu către conducerea Guvernului, în speță premierului Dăncilă și ministrului Administrației și Internelor, Carmen Dan.

În paralel, Bădălău se pregătește pentru cei mai rău și, în consecință, caută soluții ca, în ultimă instanță, să impună drept prefect tot un apropiat de-al său, astfel încât să fie șterse urmele tuturor ingineriilor și aranjamentelor țesute de Carmen Crişu cât a fost prefect.

Potrivit informațiilor noastre, mai mulți primari cu greutate din județ, printre care Primarul Municipiului Giurgiu Barbu Nicolae, Primarul Orasului Mihailesti Mihai Dobre, precum si parlamentarii Andrei Alexandru, Razvan Cuc si Cristian Marciu, nici nu vor să audă de scrisoarea lui Bădălău, și chiar se bucură că au scăpat de Carmen Crişu. Mai mult, acești primari i-au transmis lui Dragnea că ar fi bine să aducă un nou prefect care să-i pună la punct pe Bădălău și gașca sa, eventual acesta să fie chiar din afara judetului.În aceste zile, Bădălău plănuiește să aibă mai multe întâlniri cu apropiații săi, ca să găsească o soluție favorabilă lor în chestiunea numirii noului prefect de Giurgiu. Prin demiterea prefectului de Giurgiu, Bădălău a primit cea de a patru mutare în plic de când a intrat în conflict cu Liviu Dragnea. Prima a fost că n-a ajuns la Curtea de Conturi a României, deși el propusese modificarea legii. A doua mutare a fost debarcarea din funcția de vicepreședinte al Senatului. Iar cea de a treia, a fost schimbarea acestuia din funcția de președinte executiv al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

ANTON
04 Aug 2018

ERA banditului de Badalau și a clanului sau in curând va fi istorie .. speram sa ajungă și unde ii este locul acestui infractor care pozează in “ alba ca zăpada “
STEFAN GEORGESCI
04 Aug 2018

Dna Nina biciclista nici nu STI ce te mai aștepta p
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine