2020-07-06 20:53

Bădălău, presiuni mari la Carmen Dan pentru schimbarea șefului IPJ Giurgiu până în alegeri

 |  14:31
Bădălău, presiuni mari la Carmen Dan pentru schimbarea șefului IPJ Giurgiu până în alegeri

Pupila baronului Niculae Bădălău, Nina Carmen Crișu, prefectul de Giurgiu, l-a atacat recent, așa din senin, pe șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, comisarul șef Cătălin Georgescu, pe motiv că, vezi Doamne, au fost niște incidente prin unele localități ale județului.

Însă, potrivit informațiilor care ne-au fost furnizate de niște băieți cu ochii roată, atacul prefectei Nina Carmen Crișu la șeful IPJ Giurgiu este, de fapt, dorința disperată a baronului Niculae Bădălău de a scăpa cât mai repede de comisarul șef Cătălin Georgescu. De ce? Pentru că șeful IPJ Giurgiu nu răspunde la comenzile baronului local, fapt pentru care Bădălău este extrem de enervat. De fapt, Bădălău este foarte furios și iritat pentru că poliția giurgiuveană a cam finalizat cercetările privind spargerea casei sale de la Bolintin Vale, iar concluziile finale nu îi sunt deloc pe plac. În plus, Bădălău a fost extrem de iritat și de faptul că polițiștii giurgiuveni și-au făcut datoria în incidentul de telenovelă din pădurea Bălănoaia, unde a fost implicată fostul prefect de Giurgiu, Adriana Puțaru. Ca urmare a faptului că șeful IPJ Giurgiu nu răspunde la comenzile lui Bădălău și ale apropiațiilor săi, baronul PSD i-a cerut imperativ, de mai multe ori, ministrului de Interne, Carmen Dan, dar și premierului Viorica Dăncilă, să-l schimbe imediat pe comisarul șef Cătălin Georgescu.

Presiunile lui Bădălău la Carmen Dan și la Viorica Dăncilă sunt justificate șmecherește de acesta, prin faptul că el dorește ca alegerile de duminică să se desfășoare în siguranță. Potrivit informațiilor noastre, Carmen Dan ar fi avut ceva discuții cu șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, și a constatat că nu prea sunt motive reale și legale de debarcare a comisarului șef Cătălin Georgescu, iar dacă-l avansează acum la IGPR, tocmai în prag de alegeri, ar cam însemna că i-au făcut jocul lui Bădălău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

MAFIA PSD
23 Mai 2019

Cum e posibil ca un fost infractor ( badalau) care a furat grâu cu sacii sa poata schimba un sef al politiei. ??????? Bai , analfabetii din Giurgiu , cum dracu a-ti votat așa ceva ???? adica un badalau ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz